Auton vuokraus toimipisteestä Narvik

 

Ohjeet toimipisteeseen Narvik

Osoite

Ankenesveien 148, 8520 Narvik, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 21:00
La - Su
10:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Narvik

Ota Narvik ja Pohjois-Norja haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Narvik ja Pohjois-Norja haltuun Sixtin vuokra-autolla

Luota Sixtiin autonvuokraksessa Narvikissa. Sixt Autovuokraamo Narvik on täyden palvelun autovuokraamo, joka tarjoaa Pohjois-Norjassa matkustaville kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi kansainvälinen Sixt Autovuokraamo on tunnettu ystävällisestä ja osaavasta palvelustaan. Narvikissa ja sen lähialueilla autoilu on helpoin ja yksinkertaisin tapa liikkua paikasta toiseen, joten auton vuokraaminen on hyvä idea alueelle saapuville matkalaisille. Seutu tarjoaa matkustajalle muun muassa upeita maisemia ja loistavat puitteet erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Sixtin toimipiste Narvikissa sijaitsee rannikkoa pitkin kulkevan valtatien vieressä, joten sieltä on helppo suunnata joko Narvikin keskustaan tai muualle Pohjois-Norjaan. Samalla pääsee nauttimaan Norjan jylhistä rannikkomaisemista. Tutustu siis valikoimaamme, varaa oma vuokra-autosi Pohjois-Norjan tutkimiseen ja nouda vuokra-auto Narvikin Sixt Autovuokraamosta.
Autonvuokraus Narvikissa on helppo hoitaa Sixt Autovuokraamosta

Autonvuokraus Narvikissa on helppo hoitaa Sixt Autovuokraamosta

Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot Narvikissa. Valittavanasi on henkilöautoja, farmareita ja maastureita useilta eri huippumerkeiltä, mukaan lukien Mercedes Benz, BMW, Ford ja Volkswagen. Huomioithan kuitenkin, että varauksen yhteydessä voit valita ainoastaan toivomasi autokategorian, et tiettyä automerkkiä. Teet varauksen helposti verkkosivuillamme tai Sixtin omassa sovelluksessa, joten autovaihtoehtojen selailu käy mukavasti kotisohvalta tai hotellihuoneesta käsin. Varauksen yhteydessä voit tutustua myös saatavilla oleviin lisäpalveluihin ja -varusteisiin, joiden avulla Sixtin laadukkaiden vuokra-autojen matkustamismukavuutta voi parantaa entisestään. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa eri ikäisille lapsille soveltuvat lastenistuimet, laadukkaat navigointilaitteet ja lisäkuljettajan valinta, joka mahdollistaa ajonautinnon jakamisen useamman henkilön kesken. Klikkaa vain sinun tarpeisiisi sopivat lisäpalvelut varaukseesi autokategorian valinnan jälkeen. Jos sinua mietityttää jokin autonvuokrauksessa Narvikissa tai sinulla on kysymyksiä palveluistamme, loistava asiakaspalvelumme on valmiina palvelemaan sinua joka päivä. Älä siis epäröi, vaan valitse ajoneuvoksesi Sixtin vuokra-auto, kun tarvitset helpon ja luotettavan liikkumismuodon Norjan Narvikissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Narvik

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Narvik.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Narvik?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Narvik?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Narvik syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Narvik

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Narvik?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Narvik

Näytä lisää