Autonvuokraus
Oslo Gardermoen Lentoasema
Piilota
Norja // Oslo // Oslo Gardermoen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oslo Gardermoen Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Postboks 201
  2061 Gardermoen NO +47-66699900
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OSL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraamo Oslon Gardermoenin lentoasemalla löydät helposti tuloaulan sisäpuolelta, toimipisteemme sijaitsee autovuokraamoja kyltin oikealla puolella. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja, toimivat aukioloajat sekä osaavan asiakaspalvelun aina valmiina auttamaan sinua autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi koko perheelle sopivat farmarit ja citymaasturit tasaiseen ja mukavaan ajoon, isommalle porukalle täydellinen vaihtoehto on puolestaan minibussi, jossa kaikki matkustavat kätevästi yhdessä. Jos puolestaan matkustat työasioissa tai pienemmällä porukalla ovat sedanit kätevä vaihtoehto helppoon ja taloudelliseen ajoon. Muistathan kuitenkin että emme voi vielä varausvaiheessa luvata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja nettisivuillamme ja löydä sinulle sopiva menopeli!

Vuokra-auto Oslon Gardermoen lentoasemalta heti käyttöösi

Oslon Gardermoen on maan suurin lentokenttä ja se sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Oslon Gardermoen lentoasemalla on helppoa ja nopeaa, kuin myös auton palauttaminen. Jos puolestaan haluat vuokrata auton myöhemmin, löydät kolme Sixt toimipistettämme eri puolelta Osloa, jotka tarjoavat myös kattavan valikoiman vuokra-autoja. Voit tutustua malleihimme nettisivuillamme, varata vuokra-auton ja se odottaa sinua valmiina lähtöön saapuessasi paikalle. Autonvuokraus Oslon Gardermoenin lentoasemalla on tehty sinulle helpoksi, tutustu ja varaa nettisivuiltamme juuri sinulle sopiva vuokra-auto! Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa.

Moderni ja urheilullinen vuonomaan pääkaupunki

Oslo on Norjan pääkaupunki ja yksi suosituimmista kaupunkikohteista pohjoismaissa. Kaupunki tarjoaa upeita merellisiä maisemia, kansainvälistä tunnelmaa sekä kulttuuria. Oslo tarjoaa näkemistä ja kokemista kaiken ikäisille, vuokraamalla auton pääset kurkistamaan kaupungin suurimpiin nähtävyyksiin, kuten oopperatalo, kuninkaallinen linna sekä Akerhusin linnoitus. Lisäksi useat museot ja Oslon tuomikirkko lisäävät kulttuuritarjontaa. Näkemisen arvoisia ovat myös Vigelandin puisto veistoksineen, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, joten helpoiten saavutat sen vuokra-autolla. Talviurheilun ystäville kaupungin laitamilla sijaitseva Holmenkollen on upea vierailukohde. Kesäisin Holmenkollenilta avautuvat upeat maisemat kaupunkiin ja merelle. Holmenkollenille matka kestää noin 20 minuuttia autolla keskustasta. Vuokraa auto ja koe kaikki mitä Oslolla on tarjota!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oslo Gardermoen Lentoasema OSL Postboks 201 2061 Gardermoen 60.192119, 11.099129 +47-66699900

Sixt-toimipiste Oslo Gardermoen Lentoasema OSL

Postboks 201
2061 Gardermoen
 
Puhelinnro +47-66699900

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service