Autonvuokraus
Stavanger
Piilota
Norja // Stavanger
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Stavanger

Autonvuokraus Stavangerissa on hyvä hieno mahdollisuus päästä tutkimaan, mitä tällä kaupungilla on sinulle tarjota. Vuokra-autoja autokalustossamme on useassa eri kategoriassa. Vuokraamamme ajoneuvot ovat aivan uusia, sillä ikää niillä on keskimäärin vain kolme kuukautta. Autovalikoimasta voit valita vuokralle henkilöauton, pakettiauton, maasturin tai farmarin. Vuokra-autojen lisäksi vuokraamomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden erilaisiin lisäpalveluihin.

 
 • Stavanger Sola Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 230
  4055 Stavanger

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Stavanger

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassvegen 229
  4050 Sola

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Stavangerissa

Yksi tärkeimmistä lisävarusteista, joita autovuokraamollamme Stavangerissa on saatavilla on turvaistuin, mikäli matkassa on pieniä lapsimatkustajia. Toinen mainitsemisen arvoinen lisävaruste on GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat kaupungissa vaivatta. Ja mikäli et halua ajaa kaiken aikaa itse, voit ajoneuvon vuokrausta tehdessäsi valita lisäkuljettajan, jonka tiedot merkitään vuokra-auton varaustietoihin ja näin voit jakaa pidemmät ajomatkat toisen kuljettajan kanssa. Emme myöskään ole unohtaneet tärkeitä vakuutuksia, vaan myös ne ovat osa asiantuntevaa palveluamme. Huomioithan, autonvuokrausta Stavangerissa Sixtillä tehdessäsi, että emme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valittavissa on autoluokka.

Vuokra-autolla Stavangerissa tavoitettavat kohteet

Vuokra-auto on hyödyllinen kulkuväline Stavangerissa, koska se mahdollistaa omien reittien suunnittelun. Norjan öljypääkaupunkina tunnetussa Stavangerissa sijaitsee öljymuseo. Museossa pääset tietenkin tutustumaan näyttelyesineistöön, mutta myös osallistumaan monenlaiseen toimintaan. Interaktiivisessa öljymuseossa pääset esimerkiksi pelastuskapseliin, jossa tilaa on 28 henkilölle. Myös pelastustunneli tulee museossa tutuksi, sekä erilaiset pelastusasut. Vuokra-auto Stavangerissa on nopea tapa kulkea museolle, sillä ajaen matka vie vain 5 minuuttia keskustasta. Toinen paikallinen nähtävyys on Gamla Stavanger, jossa voit tutustua paikalliseen puutaloarkkitehtuuriin. Pienet kujat ja viehättävät puiset talot ovat Gamla Stavangerin vetonaula. Kun kuljet vuokra-autolla, kestää ajomatka kaupungista 7 minuuttia. Kaupungin kalatori sijaitsee satama-alueella. Se on aivan keskustan tuntumassa ja ajaen matka vie ainoastaan muutaman minuutin. Kalatorin lisäksi useat ravintolat ja kahvilat houkuttelevat kävijöitä puoleensa Stavangerin satama-alueella. Myös maisemia kannattaa pysähtyä ihastelemaan ja voithan myös nauttia tietenkin piknikistä ystävinesi sataman rantamilla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service