Autonvuokraus
Stavanger
Piilota
Norja // Stavanger // Stavanger
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Stavanger: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flyplassvegen 229
  4050 Sola NO +47-94837007
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SVGC01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesiin, Stavangeriin

Forus/Sandnesin Sixt Autovuokraamo sijaitsee Sandnesin kaupungissa, noin 20 minuutin taksimatkan päästä Stavangerin keskustasta eteläisessä Norjassa. Pääset Sandnesiin hyvin myös esimerkiksi junalla tai linja-autolla suoraan Stavangerista. Lähin lentoasema sijaitsee alle 10 minuutin matkan päässä, joten jos saavut alueelle lentäen, voit helposti suunnistaa Sandnesiin poimimaan vuokra-autosi autovuokraamosta. Vuokraamo sijaitsee Vibemyrin kaupunginosassa paikallisessa autoliike- ja -korjaamokeskittymässä, josta on helppo paikallistaa autovuokraamo ja josta pääset ketterästi jatkamaan matkaasi esimerkiksi ympäröiviin kaupunkeihin, kuten Stavangeriin ja Gjesdaliin.

Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnes, Stavanger, vuonojen syleilyssä

Etelä-Norjaan tai Sandnesin lähialueisiin tutustut helposti Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesista vuokraamallasi autolla. Autonvuokraus Sixtillä on helppoa: valitset vain haluamasi ajoneuvokategorian ja päivämäärän ja varaat vuokra-auton. Huomioithan, että Sixt pystyy takaamaan vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Muistathan lisätä tarvittavat lisäpalvelut varauksellesi. Saatat tarvita esimerkiksi navigaattoria, jos olet Norjassa tai Sandnesissa ensimmäistä kertaa ja keskityt mielummin ajamiseen kuin kartanlukuun. Ryhmässä matkustaessa lisäkuljettajan lisääminen helpottaa ajovastuun jakamista.

Ajantasaisimman saatavuuden selvität helpoiten verkkosivuiltamme. Tarjolla on eri autokategorioiden vuokra-autoja, pienistä henkilöautoista keskikokoisiin ja isommille seurueille sopiviin tila-autoihin. Vuokraamostamme löytyy tunnettujen automerkkien, kuten BMW:n, Volkswagenin ja Mercedes-Benzin eri automalleja. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesissa on mutkatonta: voit valita varauksellesi esimerkiksi rajattomat kilometrit, jolloin voit huoletta ajaa tarpeesi mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä kilometrimääriä. Mahdollistamme myös turvallisen vuokrauksen, sillä voit halutessasi lisätä varaukseesi esimerkiksi kolariturvan tai lasivakuutuksen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia vahingosta, vaan voit jatkaa matkaasi. Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnes pitää huolen vuokra-autoasioistasi, jotta sinä voit keskittyä lomaasi tai työmatkaasi. Jos et löydä vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin verkkosivuiltamme, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Stavanger SVGC01 Flyplassvegen 229 4050 Sola 58.887860, 5.623200 +47-94837007

Sixt-toimipiste Stavanger SVGC01

Flyplassvegen 229
4050 Sola
 
Puhelinnro +47-94837007

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service