Autonvuokraus
Stavanger Sola Lentoasema
Piilota
Norja // Stavanger // Stavanger Sola Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Stavanger Sola Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flyplassveien 230
  4055 Stavanger NO +47-94837007
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SVG
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Stavangerissa Solan lentoasemalla

Solan lentoasema sijaitsee Rogalandin maakunnassa. Meidän autovalikoimamme kattaa tavalliset henkilöautot, sedanit, nelivedot, maasturit sekä pakettiautot. Tarjonta onkin omiaan vastaamaan niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeet. Sixtin autonvuokraus Stavangerissa Solan lentoasemalla löytyy itse lentoasemarakennuksen ulkopuolelta. Kun astut ulos saapuvien terminaalista, löydät meidän kadun vastakkaiselta puolelta parkkirakennuksesta.

Solan kansainvälinen lentoasema - näin auton vuokraaminen käy

Solan lentoasema, SVG, sijaitsee vain noin 11 kilometrin päässä Stavangerin kaupungin ydinkeskustasta. Tämä matka taittuukin kätevästi noin 15 minuutissa, kun otat vuokra-auton Stavagerista Solan lentoasemalta. Näin pääset myös aloittamaan lomasi välittömästi. Huomioi myös, että voit palauttaa auton mihin tahansa vuorokauden aikaan. Autonvuokraus Stavangerissa Solan lentoasemalla on tehty mahdollisimman helpoksi sinulle. Vuokraa auto ennakkoon joko netissä tai puhelimitse. Lisää vuokraasi esimerkiksi lastenistuin tai GPS-navigaattori. Voit myös lisätä vuokraan ylimääräisen kuljettajan sekä kaiken kattavan vakuutuksen. Varausta tehdessäsi kannattaa huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian.

Viehättävä pieni kaupunki sopii kaikenlaisille matkustajille

Norja on suomalaisille hyvinkin tuttu matkustusmaa, jolla on paljon tarjottavaa. Maasta löytyy niin suuria kaupunkeja, vuonoja kuin vuoriakin. Vielä hieman tuntemattomampi kohde suurelle matkustajajoukolle on Stavanger. Se sijaitsee aivan rannikolla ja on lähinnä tunnettu maan öljyn tuotantokaupunkina. Kaupunki itsessään on kuitenkin hyvin kaunis ja sen sievillä kaduilla on mukava viettää aikaa vain kuljeskellen ympäriinsä. Esimerkiksi 1700-luvulla rakennetut puutalot ovat näkemisen arvoisia. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ja vierailukohteita ovat öljymuseo, tuomiokirkko, lastenmuseo sekä Jernaldergarden, joka on kaunis puisto keskustan tuntumassa. Sixtin vuokra-auton ottamalla voit kuitenkin lähteä myös hieman kauemmaksi katselemaan kauniita seutuja. Rannikolta löytyy paljon upeita saaria, joille pääsee ajamalla. Niitä ei missään nimessä kannata sivuuttaa. Päiväretken voi tehdä myös läheisille vuonoille, Frafjordheianeen. Autonvuokraus Stavangerissa Solan lentoasemalla mahdollistaa sen, että voit nähdä paljon enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Stavanger Sola Lentoasema SVG Flyplassveien 230 4055 Stavanger 58.882250, 5.629840 +47-94837007

Sixt-toimipiste Stavanger Sola Lentoasema SVG

Flyplassveien 230
4055 Stavanger
 
Puhelinnro +47-94837007

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service