Autonvuokraus
Tromsø
Piilota
Norja // Tromsoe // Tromsø
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tromssa: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Skognesveien 2
  9016 Tromsø NO +47-91755899
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TOSC01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Tromssa palvelee sinua vuokra-autoasioissa

Sixt Autovuokraamo Tromssa sijaitsee Tromssassa, pohjoisessa Norjassa. Autovuokraamomme sijaitsee Tromssan kaupungin itälaidalla, läheltä lentokenttää ja rannikkoa. Lentokenttä näkyy vuokraamostamme, joten jos löydät sen, niin olet hyvin lähellä toimistoamme. Lentokentällä on toinen Sixt Autovuokraamo, joten jos saavut Tromssaan lentäen, voit valita kumpaa toimipistettämme käytät. Autovuokraamomme vierestä kulkee valtatie 862, jota pitkin sinun on helppo lähteä suunnistamaan joko muille Pohjois-Norjan saarille tai Tromssasta etelään päin. Tromssan lentoasemalta on hyvin lyhyt kävelymatka autovuokraamoomme ja voit tutustua ajantasaiseen shuttle-bus-tarjontaan lentoasemalla saadaksesi selville, mikä linjoista kulkee lähimmäksi Tromssan- toimipistettämme.

Tutustu pohjoiseen Norjaan Sixtin vuokra-auton avulla

Sixt Autovuokraamo Tromssassa palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Auto on helpointa vuokrata suoraan verkkosivuiltamme, jossa näet suoraan ajantasaisimman tiedon eri ajoneuvokategorioiden tämänhetkisestä saatavuudesta matkasi ajankohtaan. Saatavilla on pieniä ja keskisuuria henkilöautoja, farmareita, maastureita, tila-autoja ja premium-luokan autoja. Pidäthän mielessä kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian auton, ei mitään tiettyä merkkiä tai mallia. Jos jokin jää askarruttamaan, voit aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Autonvuokraus Tromssan Sixt Autovuokraamossa on kätevää ja helppoa: navigoi itsesi verkkosivuillemme, valitse matkasi ajankohta, haluamasi ajoneuvokategoria ja lisävarusteet ja tee varaus. Sixt Autovuokraamo Tromssasta löydät laajan valikoiman eri automerkkien, kuten muun muassa Mercedes Benzin, BMW:n, Mazdan ja Fordin eri automalleja. Autovalikoimaamme kuuluvat autot ovat aina kattavasti vakiovarusteltuja ja uudehkoja. Muista myös lisätä varauksellesi tarvitsemiasi lisäpalveluja. Jos matkustat lasten kanssa, voit kätevästi lisätä varauksellesi turvaistuimet lasten painon mukaan. Jos tarvitset tehokasta kartturia, voit aina lisätä varauksellesi navigaattorin ja keskittyä ajamiseen. Sixt Autovuokraamo Tromssassa haluaa pitää huolta turvallisuudestasi. Voit lisätä varauksellesi myös erityyppisiä turvapalveluita, kuten kattavia vakuutuksia esimerkiksi tuulilasin vaurioitumisen varalle. Voit siis olla huoletta myös vahingon sattuessa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tromsø TOSC01 Skognesveien 2 9016 Tromsø 69.683727, 18.906743 +47-91755899

Sixt-toimipiste Tromsø TOSC01

Skognesveien 2
9016 Tromsø
 
Puhelinnro +47-91755899

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service