Autonvuokraus
Trondheim
Piilota
Norja // Trondheim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trondheim

Sixt autovuokraamo palvelee sinua Trondheimissa! Löydät meidät Trondheimissa useassa toimipisteessä ystävällisin asiakaspalvelijoin ja edullisin hinnoin. Autovalikoimamme on runsas. Teemme vierailustasi erityisen tarjoamalla makuusi sopivan laadukkaan ja mukavan vuokra-auton. Valitsemasi vuokra-auton lisäksi varustamme sinut myös erinomaisilla vinkeillä matkasi varrelle.

 
 • Trondheim Vaernes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Trondheim

  Sixt Autonvuokraus
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Trondheimin kattavat ja laadukkaat vuokra-autovalikoimat

Sixt autonvuokraus Trondheimissa palvelee sinua kolmessa eri toimipisteessä. Trondheim on Norjan kolmanneksi suurin kaupunki ja siellä riittää tehtävää ja nähtävää matkasi varrelle. Trondheimin lentokenttä sijaitsee vain 35 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Autovuokraamomme tarjoavat suuren määrään erimallisia ja -merkkisiä ajoneuvoja tekemään matkastasi mukavamman ja sujuvamman. Voit valita isommallekin perheelle sopivan vuokra-auton tai keventää työmatkaasi erinomaisella ajomukavuudella varustetulla menopelillä. Trondheim tarjoaa runsaan valikoiman hyviä ravintoloita ja hotelleja sekä monipuolisia ostospaikkoja. Kaupunki tunnetaan opiskelijoistaan ja sillä on tärkeä rooli myös opiskelijakaupunkina. Lisää matkasi mukavuutta useammalla asteella ja valitse autonvuokraus Trondheimin vierailullesi. Meiltä löydät allesi tarkoituksiisi sopiva vuokra-auton runsaasta valikoimastamme. Huomaathan, että autovuokraamossamme Trondheimissa emme lupaa tiettyä automerkkiä tai -mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Koe pohjoismaista kauneutta vuokra-autoillen Trondheimissa

Trondheim sijaitsee Norjan länsirannikolla ja se oli aikoinaan tärkeää viikinkialuetta. Kaupunkia on asutettu jo tuhansia vuosia. Tutustu viileiden viikinkien alueeseen ja kulttuuriin rennosti vuokra-autoillen. Autovuokraamomme palveluiden avulla voit vierailla Trondheimin ohella muissakin lähistön kaupungeissa ja kylissä ja tutustua tähän Pohjoismaiden helmeen autoillen ja aikaa säästäen. Trondheimin autovuokraamon toimipisteistämme vuokrattavanasi ovat perusautomallien ja kaupunkiautoiluun sopivien mallien lisäksi myös nelivedot ja pakettiautot. Lisäksi valittavanasi on useita lisäpalveluita ja -varusteita vuokra-autoosi. Trondheimin kaupungissa on useita erityisen kauniita rakennuksia. Suosittelemme erityisesti Nidarosdomeniin, Erkebispegårdeniin ja Stiftsgårdeniin tutustumista. Stiftsgården on maan kuninkaallisten asuinpaikka ja jo siksikin tärkeä nähtävyys alueella. Museoiden ystävän ehdoton vierailukohde on Sverresborgin museo. Trondheim on myös monelle tuttu urheilukaupunkina ja siellä voikin nauttia urheilusta ja ulkoilusta yllin kyllin. Trondheimin alueella on myös vuoria, jotka mahdollistavat monipuolisen ulkoilun. Autovuokraamomme monipuolisilla valikoimilla valloitat vuonojen maan vaivattomammin ja huomattavasti mukavammin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service