Autonvuokraus
Trondheim
Piilota
Norja // Trondheim // Trondheim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Trondheim: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tempeveien 17
  7037 Trondheim NO +47-73509440
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TRDC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Lämpimästi tervetuloa Trondheimin Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Trondheim sijaitsee Norjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Trondheimissa, hieman kaupungin keskustasta etelään, lähellä kaupungin merkittävää sisääntuloväylää 706:sta. Löydät meidät helposti, sillä toimistomme sijaitsee suoraan sisääntuloväylältä Sorgenfrin kaupunginosaan saapuessasi heti kadun vasemmalla puolella. Jos saavut Trondheimiin lentäen, lentokentältä pääset meille kätevästi esimerkiksi taksilla tai julkista liikennettä hyödyntäen kohtuullisessa ajassa. Pääset ketterästi jatkamaan matkaasi vuokraamoltamme, sillä toimipisteestämme on suora tieyhteys moottoritielle, jota pitkin voit ajella etelään aina Lillehammeriin tai pohjoista kohti aina vaikka Tromssaan saakka.

Väylä Trondheimiin aukeaa Sixt Autovuokraamo Trondheimin kautta

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Trondheimissa käy kätevästi. Varaa vuokra-auto suoraan verkosta, jossa voit tutustua ennakkoon kattavaan valikoimaamme erilaisia ajoneuvoja. Nappaat vain sinulle sopivaan ajankohtaan tarvettasi vastaavan vuokra-auton ja teet varauksen. Kattavimman ja aina ajantasaisimman tiedon vuokra-autojen saatavuudesta saat verkkosivuiltamme tai suoraan asiakaspalvelustamme. Valikoimastamme löydät useita erikokoisia henkilöautoja, maastureita, farmareita ja tila-autoja, jotka ovat tunnettujen automerkkien, kuten BMW:n, Fordin, Mercedes-Benzin tai Volkswagenin uusimpia automalleja. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot ovat aina uudehkoja ja erittäin kattavasti vakiovarusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi niistä löytyy usein myös vakionopeudensäädin ja mp3-soitin. Huomioithan, että Sixt takaa ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Muistathan myös lisäpalvelut. Todella laajan autovalikoiman lisäksi löydät verkkosivuiltamme laajan valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joiden tarkoitus on helpottaa matkantekoasi ja tehdä sitä turvallisempaa. Jos kuljet perheen pienimmät mukanasi, voit aina lisätä varauksellesi lastenistuimet lasten painon mukaisesti. Jos olet ensimmäistä kertaa Norjassa tai jos haluat löytää varmasti etsimäsi nähtävyydet tai osoitteet, suosittelemme navigaattorin lisäämistä varaukselle. Turvallisuudestakaan sinun ei tule tinkiä ja voitkin tutustua erilaisiin lisävakuutuksiin suoraan verkkosivustollamme, josta saat ne kätevästi lisättyä varauksellesi. Trondheimin Sixt Autovuokraamon ammattitaitoinen henkilökunta odottaa sinua vuokraamolla, jotta autonvuokrauksesi olisi mahdollisimman sujuvaa ja matkasi todella onnistunut.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Trondheim TRDC01 Tempeveien 17 7037 Trondheim 63.405684, 10.396457 +47-73509440

Sixt-toimipiste Trondheim TRDC01

Tempeveien 17
7037 Trondheim
 
Puhelinnro +47-73509440

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service