Autonvuokraus
Oman
Piilota
Oman
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oman: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Omanissa

Autonvuokraus Omanista onnistuu Sixtin nettisivuilta. Meillä on toimipisteitä kolmessa eri kaupungissa, jotka ovat Muscat, Sohar ja Salalah. Muscatista löytyy toimipiste kaupungin lisäksi myös lentoasemalta. Ota siis auto käyttöösi heti lomasi alussa ja lähde unelmiesi matkalle. Kattavasta autovalikoimastamme löydät tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, pakettiautot ja luksusautot, kuten avoautot ja urheiluautot. Autovalikoima tosin vaihtelee hieman toimipisteittäin. Esimerkiksi avoautoja ja urheiluautoja ei ole saatavilla jokaisella toimipisteellämme. Tutustu toimipistekohtaisiin valikoimiin netissä. Meiltä saat myös suuren joukon erilaisia lisävarusteita ja -palveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin, lastenistuimen, rajoittamattoman kilometrimäärän, täysvakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Omanista jo ennen lomalle lähtöä joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Ota vuokra-auto - pääset näkemään enemmän

Omanin julkinen liikenne ei ole kovinkaan kattavaa, joten jos haluat päästä näkemään enemmän, on vuokra-auto paras valinta. Maassa on kattava tieverkosto ja tiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia päällystettyjä teitä. Suurten kaupunkien välillä ovat moottoritiet tekevät liikkumisesta paikasta toiseen helppoa ja nopeaa. Muista nämä liikennesäännöt maassa ajaessasi:

 • Noudata aina nopeusrajoituksia - sakot ovat hyvin tuntuvia
 • Älä koskaan puhu kännykkään ajaessasi
 • Alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta seuraa sakot tai pidätys
Ajaminen maassa sujuu hyvin, kun muistat olla tarkkana ja noudattaa tarkasti liikennesääntöjä. Nopeuskameroita on joka puolella ja ylinopeudesta saa tuntuvat sakot. Älä siis kiirehdi.

Autonvuokraus Omanissa - koe arabimaan lumo

Sixtin autovuokraamot Omanissa tekevät sinunkin lomastasi helpomman ja mukavamman, kun pääset kulkemaan ilman tiukkoja aikatauluja. Esimerkiksi autovuokraamostamme Omanin lentoasemalta saa monenlaiset autot eri tarpeisiin ja eri budjeteille. Suosituin kaupunki turistien keskuudessa on pääkaupunki Muscat. Se on itse asiassa muotoutunut kolmesta pienemmästä kaupungista yhdeksi suureksi kaupungiksi. Kaupungissa voi viettää joko rentouttavaa kulttuurilomaa tutustuen parhaimpiin nähtävyyksiin tai lähteä harrastamaan sukeltamista ja kalliokiipeilyä. Monet kokeilevat myös kameliratsastusta, joka onkin erityisesti lapsiperheiden mieleen. Kameleilla voi tehdä myös yösafareita. Jos matkakohteesi on Salalah, voit silloin vierailla esimerkiksi Jobin haudalla tai Saban kuningattaren kaivauksilla. Myös kaupunginmuseo sekä Sultan Qaboos`n palatsi ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Maan pohjoisosa on suhteellisen karua, kun taas eteläosa on trooppisen alueen peitossa. Vuokra-autolla ajaessa voi siis nähdä monenlaisia maisemia.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service