Autonvuokraus
Tocumen Lentoasema
Piilota
Panama // Panama // Tocumen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tocumen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via Tocumen 1
  0831-02510 Panama PA +507-3216350
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PTY
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla

Matkustaessasi Panamaan voit hakkia allesi näppärästi Sixt vuokra-auton Tocumen kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta ja jatkaa heti lentokentältä käsin matkaasi vaivatta, kokonaan oman aikataulusi mukaan. Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla sujuu nopeasti ja kätevästi, varsinkin, jos hoidat varauksesi jo etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Saat käyttöösi tarpeesi mukaan niin kätevän kokoiset henkilöautot kuin tilavammat farmariautotkin suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli tarvitset käyttöösi maasturin tai pakettiauton, myös sellaisia löytyy valikoimastamme. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteidensa osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.

Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla - näppärää matkantekoa

Tocumen kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti saapuvien lentojen aulasta. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Tocumen kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä PTY, sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä Tocumen keskustasta sekä hieman yli 20 kilometrin päässä Panaman pääkaupungista Panamásta. Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla kannattaa, sillä pääset jatkamaan matkaasi joutuisasti ja oman mielesi mukaan.

Pitkin poikin Panamaa joustavasti Sixt vuokra-autolla

Panama on maa Keski-Amerikassa, joka tunnetaan erityisesti maan läpi kulkevan Panaman kanavan ansiosta. Maan pääkaupunki on Panamá tai Panamá City (Ciudad de Panamá) ja sen suurkaupunkialueella asuu noin 1,8 miljoonaa ihmistä eli noin puolet koko maan asukkaista. Kaupunki sijaitsee Tyynenmeren rannalla Panaman kanavan suulla. Panaman kanava yhdistää Tyynenmeren ja Atlantin, ja matka mereltä toiselle kestää vain noin tunnin. Kahden meren väliltä ja Panamaa ympäröiviltä saarilta löytyy lukematon määrä kuvankauniita hiekkarantoja ja rantalomakohteena Panamá onkin varsin oivallinen.

Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneet viihtyvät varmasti Panamán Casco Viejossa eli vanhassa kaupungissa, joka on luokiteltu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Tästä yli 300 vuotta vanhasta kaupunginosasta löytyvät kaupungin vanhimmat ja kuuluisimmat rakennukset. Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Panamaan tai olet menossa sinne työmatkalle, luotettava Sixt Autovuokraamo Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton heti laskeuduttuasi. Aloita seikkailu Panamassa Sixt vuokra-auto allasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tocumen Lentoasema PTY Via Tocumen 1 0831-02510 Panama 9.074388, -79.379544 +507-3216350

Sixt-toimipiste Tocumen Lentoasema PTY

Via Tocumen 1
0831-02510 Panama
 
Puhelinnro +507-3216350

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service