Autonvuokraus
Porto
Piilota
Portugali // Porto // Porto
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Porto: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenida da Boavista, 1203
  4100-130 Porto PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: OPOC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00
 
 

Ota vuokra-auto Sixtiltä ja tutustu ihastuttavaan Portoon

Sixt Autovuokraamo Porto on erinomainen lähtökohta matkallesi, johon kuuluu autonvuokraus. Palvelupisteemme sijaitsee lähellä Porton keskustaa Avenue da Boavistalla, ainoastaan kävelyetäisyydellä suosituista hotelleista. Porton kansainvälinen lentoasema on noin vartin taksimatkan päässä. Linja-autolla tai metrolla matkaan menee 40 minuuttia. Lähin metroasema on Trindade, josta kestää kävellen kymmenen minuuttia. Paikallisbussit pysähtyvät lähes oven edessä. Boavistan liikenneympyrä on hyvä maamerkki. Kun löydät sen, olet melkein perillä Sixt Autovuokraamo Portossa.

Palvelupisteeltämme pääset nopeasti keskustan nähtävyyksille. Voit myös suunnata kauemmas, kuten esimerkiksi etelään kuuluisten siltojen yli, kohti Aveiron ihastuttavaa rantakaupunkia. Pohjoisessa sinua puolestaan odottaa upea Peneda-Gerêsin luonnonpuisto. Olitpa Portossa sitten pikaisella visiitillä tai pitkällä kiertomatkalla, autonvuokraus täällä kannattaa. Sixtillä on useita autoluokkia eri tarpeisiin, ja kaikki ajoneuvomme ovat uusia, hyvin varusteltuja malleja tunnetuilta valmistajilta.

Sixtin ansiosta autonvuokraus Portossa on entistä mielekkäämpää

Me Sixtillä haluamme tehdä auton vuokraamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Jos suunnitelmiisi tulee muutoksia, voit muuttaa varaustasi tai perua sen kokonaan maksutta. Valitse tällöin maksu noudettaessa. Porton Sixt Autovuokraamomme tarjoaa myös mahdollisuuden noutaa ja palauttaa vuokra-auton aukioloaikojen ulkopuolella. Myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata meiltä auton. Maakohtaiset ikärajoitukset näet varausehdoistamme. Varauksen tekeminen onnistuu näppärästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Valitse mieleisesi vuokra-auto Porton valikoimasta ja viimeistele lopuksi varauksesi haluamillasi lisäpalveluilla.

Oletko työmatkalla? Renaultin sedanilla kuljet hotellilta kokouspaikalle sujuvasti, etenkin jos otat GPS-Navigaattorin avuksi. Saavuitko Portoon perhelomalle? Volkswagenin farmariauton takapenkille mahtuu lastenistuin ja tavaratilaan matkalaukut ja rantalelut. Tai kenties olet romanttisella viikonloppumatkalla kumppanin kanssa? BMW:n upea avoauto internet-yhteydellä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. Otathan huomioon tehdessäsi varausta, että se koskee vain valitsemaasi autokategoriaa. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Hyppää Sixtin vuokra-autoon Portossa ja aja vapauteen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Porto OPOC02 Avenida da Boavista, 1203 4100-130 Porto 41.159375, -8.638257 +351-255788199

Sixt-toimipiste Porto OPOC02

Avenida da Boavista, 1203
4100-130 Porto
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service