Autonvuokraus
Lodz
Piilota
Puola // Lodz // Lodz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lodz: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: aleja Unii Lubelskiej 1
  90-001 Lodz PL +48-225111551
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LCJC01
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 18:00
 
 

Ammattitaitoista autonvuokrausta Lodzissa

Kun etsit luotettavaa autonvuokrausta Lodzissa, käänny Sixt Autovuokraamon puoleen. Palvelemme sinua ilolla ja vuosikymmenten ammattitaidolla Lodzin toimipisteemme kautta. Toimipiste on niin sanottu Meet & Greet -toimipiste, eli paikalla ei ole fyysistä palvelupistettä, vaan työntekijämme tulee luovuttamaan vuokra-auton sinulle vuokrauksen alkamisajankohtana. Tee siis varauksesi jo etukäteen joko verkossa tai puhelimellasi Sixtin sovelluksen kautta.

Luovutuspaikkana täällä toimii Lodz Kaliskan rautatieasema, joka on toinen kaupungin päärautatieasemista. Voit siis järjestää vuokra-auton toimituksen kätevästi ajankohtaan, jona olet saapumassa kaupunkiin. Rautatieasema sijaitsee lähellä Lodzin keskustaa, joten sinne on helppo saapua vuokra-autoa noutamaan, vaikka olisit jo kaupungissa. Loistavan sijainnin lisäksi Sixt Autovuokraamo Lodz on erinomainen valinta autonvuokraukseen myös siksi, että se tarjoaa matkaasi joustavuutta. Tiedämme, että joskus matkasuunnitelmiin tulee muutoksia, ja siksi varauksen peruuttaminen ja muutosten tekeminen varaukseen ovatkin maksuttomia. Hinnoistamme et myöskään löydä piilokuluja, joten Sixtin kautta saat huolettoman autonvuokrauskokemuksen Puolassa.

Valitse luotettava ja hyvin varusteltu vuokra-auto Lodzissa liikkumiseen

Sixt Autovuokraamo Lodzissa sinua odottavat Sixtin laadukkaat vuokra-autot, jotka on helppo muokata oman matkan tarpeisiin Sixtin laajan lisäpalveluvalikoiman avulla. Valitsitpa valikoimastamme taloudellisen ja kompaktin henkilöauton, virtaviivaisen urheiluauton tai jykevän katumaasturin, luotettavat ajoneuvomme vievät sinut turvallisesti perille. Valikoimamme ajoneuvot on valikoitu muun muassa Mercedes Benzin, Jaguarin, Volkswagenin, BMW:n ja muiden huippumerkkien malleista. Huomaathan kuitenkin, että tietyn automerkin tai -mallin valinta varauksen yhteydessä ei ole mahdollista, vaan varaus koskee aina vain tiettyä autokategoriaa. Varauksen yhteydessä pääset autokategorian lisäksi valitsemaan myös lukuisista lisäpalveluista, joihin kuuluvat esimerkiksi navigointilaitteet, eri kokoiset lastenistuimet ja lisäkuljettajan valinta. Lisäksi voit suojautua taloudellisesti varkauden tai kolarin varalta tai tuulilasin, ikkunoiden ja renkaiden vaurioiden varalta, kun valitset lisäsuojavaihtoehdoistamme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lodz LCJC01 aleja Unii Lubelskiej 1 90-001 Lodz 51.757725, 19.429202 +48-225111551

Sixt-toimipiste Lodz LCJC01

aleja Unii Lubelskiej 1
90-001 Lodz
 
Puhelinnro +48-225111551

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service