Autonvuokraus
Brest Juna-as. SNCF (to 31.3.)
Piilota
Ranska // Brest // Brest Juna-as. SNCF (to 31.3.)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brest Juna-as. SNCF (to 31.3.): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 4 Bd de Gambetta
  29200 Brest FR +33-298848140
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
Aukioloajat
ma. - la.07:00 - 23:00
su.08:00 - 20:30
Juhlapyhä08:30 - 19:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Brest SNCF rautatieaseman Sixt Autovuokraamosta onnistuu kätevästi ja edullisesti. Länsi-Ranskassa, Atlantin rannikolla sijaitsevan Brestin kaupungin rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa, läheltä Jardin Kennedy -puistoa. Brest SNCF rautatieasemalta löytyy junayhteyksiä lähialueille ja aina Pariisiin asti, joten autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta on helppoa, vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Sixt Autovuokraamo sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä, Hotel Ciotel de la Garen vastaanoton yhteydessä, jossa tarjoamme Meet & Greet- pisteen. Mikäli saavut Brestiin junalla, aseman uloskäynnin jälkeen käänny liikenneympyrästä oikealle ja tämän jälkeen oikealle Bulevard de Gambetta -kadulle. Brest SNCF rautatieasemalta noutamallasi Sixt vuokra-autolla tutustut kätevästi upeaan, meren rannalla sijaitsevaan Brestiin sekä sen lähialueisiin ja saat matkastasi kaiken irti. Brestin rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua ja auton palautus onnistuu kätevästi vuorokauden ympäri.

Tutustu historialliseen Brestiin Sixt vuokra-autolla

Brest SNCF rautatieaseman toimipisteestämme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, olipa kyseessä sitten työmatka tai loma. Valitse esimerkiksi työmatkalle sopiva taloudellinen henkilöauto, tilava farmari johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita, tai vaativaankin maastoon sopiva maasturi. Laajasta lisäpalveluiden valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkustamista, lasten turvaistuimet lasten kanssa matkustaville tai tavaratelineet, mikäli tarvitset lisätilaa matkatavaroillesi. Ja jos matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.

Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme sekä esimerkiksi tarjoamamme lisävakuutukset, kuten kolariturvan tuomaan turvaa matkallesi. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sisältyy vuokrauksen hintaan. Tämän lisäksi autonvuokrauksen yhteydessä on mahdollista toivoa dieselmoottoria tai hybridimallia osaan autokategorioistamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.07:00 - 23:00
su.08:00 - 20:30
Juhlapyhä08:30 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brest Juna-as. SNCF (to 31.3.) BESX99 4 Bd de Gambetta 29200 Brest 48.388699, -4.482629 +33-298848140

Sixt-toimipiste Brest Juna-as. SNCF (to 31.3.) BESX99

4 Bd de Gambetta
29200 Brest
 
Puhelinnro +33-298848140

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä