Autonvuokraus
Chambery
Piilota
Ranska // Chambery
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chambery

Jos haluat lomailla huolettomasti ja selvitä työvisiitistä ilman stressiä, aloita matkasi Chambéryssä Sixt Autovuokraamosta. Meillä on runsas valikoima laadukkaita ajoneuvoja eri tarpeisiin. Työmatkalla ollessasi voit hurauttaa sedanilla puistoon haukkaamaan raitista ilmaa kokouksien välissä. Perhelomailijat puolestaan pääsevät eri aktiviteetteihin mukavasti ja turvallisesti henkilöautolla. Isommalle joukolle ja matkatavaroille on enemmän tilaa farmarissa tai minibussissa. Voit tutustua Sixtin autovalikoimaan ja palveluihin sekä varata mieleisesi vuokra-auton verkkosivuillamme tai puhelimitse. Kun maksat vasta noudettaessa, voit tehdä maksutta muutoksia tai perua varauksen. Sixtin asiantuntevan henkilökunnan sekä kattavan palvelutarjonnan ansiosta autonvuokraus Chambéryssä onnistuu kesät ja talvet!

 
 • Chambery Lentoasema
  Aéroport de Chambery-Savoie
  73000 Chambery

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chambery Keskusta/Juna-as.
  30 Av du Commandant Joseph
  73000 Chambery

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 14:15
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chambery Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Chambery-Savoie
  73000 Chambery

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Chambery Keskusta/Juna-as.

  Sixt Autonvuokraus
  30 Av du Commandant Joseph
  73000 Chambery

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 14:15

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Chambéry palveluksessasi

Ota kaikki irti Ranskan-matkastasi vuokraamalla auto Sixtiltä. Meillä on runsas valikoima laadukkaita ajoneuvoja tunnetuilta autovalmistajilta Chambéryn-toimipisteessä. Miltä kuulostaisi tyylikäs avoauto kruisailuun, taloudellinen henkilöauto kaupunkiajeluun tai vankka maasturi vuoristotielle? Valitse autokategoria mieltymyksiesi ja matkasuunnitelmiesi mukaan. Huomioithan, että emme valitettavasti voi taata tiettyä automallia tai merkkiä. Kun teet varausta, klikkaa mukaan haluamasi lisäpalvelut. Suksiteline ja ketjut tulevat tarpeen talvella, GPS-navigaattori ja lisävakuutukset puolestaan ovat hyviä valintoja vuodenajasta riippumatta. Jaa ajovastuu lisäkuljettajalla ja turvaa perheen pienimmät lastenistuimella. Saat lisätietoa autonvuokrauksesta Chambéryssä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Chambéry on ihastuttava alppikaupunki Lounais-Ranskassa

Autonvuokraus Chambéryssä antaa sinulle vapauden nauttia upeista alppimaisemista ja kaikista kaupungin ja sen ympäristön tarjoamista aktiviteeteista. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset tutustumaan lähiseutuun paremmin ja voit tehdä pidempiäkin retkiä oman mielesi mukaan. Kulttuurinälkä lähtee vierailemalla keskustan katedraalien jälkeen läheisillä viinitiloilla ja Jean-Jacques Rousseaun museossa. Myös Lyon on Chambérystä vain reilun tunnin ajomatkan päässä.

Vuorten ympäröimässä Chambéryssä kannattaa hypätä vuokra-auton kyytiin ja ajaa ihastelemaan henkeäsalpaavia maisemia. Vieraile ainakin vuorilla Nivolet ja Dent du Chat. Lähde Ranskan suurimmalle järvelle Bourgetille uimaan, vaeltamaan tai pyöräilemään. Chambéryn lounaispuolella sijaitsee toinen vuoristojärvi Lac d'Aiguebelette, joka tunnetaan peilityynestä turkoosista vedestään. Jos olet talvella liikenteessä, pakkaa sukset mukaan ja vietä päivä Station La Feclazin tai Savoie Grand Revardin laskettelukeskuksissa. Sixtin vuokra-autolla olet perillä vain puolessa tunnissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service