Autonvuokraus
Chambery Lentoasema
Piilota
Ranska // Chambery // Chambery Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chambery Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport de Chambery-Savoie
  73000 Chambery FR +33-479689870
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CMF
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Ota lennokas lähtö Sixtin vuokra-autolla heti saavuttuasi lentokentälle

Sixt Autovuokraamo Chamberyn lentoasemalla antaa leppoisan alun matkallesi ranskalaisiin Alppimaisemiin. Kun saavut kentälle, seuraa ensin opasteita suuntaan Aix les Bains ja sen jälkeen kohti Chamberyä. Autonvuokrauksen Chamberyn lentoaseman toimipiste sijaitsee kentän parkkialueen oikealla laidalla. Perillä odottaa varaamasi ajoneuvo mahdollisine lisäpalveluineen. Ajoneuvokategorioihimme kuuluvat niin kätevät sedan-malliset henkilöautot kuin tilavat farmaritkin, vauhdikkaat avo- ja urheiluautot sekä haasteellisissakin olosuhteissa pätevät maasturit. Emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta saat käyttöösi laadukkaan ja edullisen ajoneuvon, jonka ikä on keskimäärin vain kolme vuotta. Autoa noutaessa kannattaa kiinnittää huomiota toimipisteemme aukioloaikoihin. Vuokra-auton palautus onnistuu aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Nopea ja helppo autonvuokraus Chamberyn lentoasemalla

Lentoasema tunnetaan myös nimellä Chambéry Aix-les-Bains lentoasema, CMF. Se sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja noin kuuden kilometrin päässä Aix-les-Bainsista. Ajat lentoasemalta noin 20 minuutissa keskustaan ja hiukan lyhyemmässä ajassa Aix-les-Bainsiin. Autonvuokraus Chamberyn lentoasemalla käy nopeasti ja kätevästi, sillä pienellä lentoasemalla löydät toimipisteemme tuossa tuokiossa. Perillä odottavat vuokra-auton lisäksi mahdollisesti varaamasi lisäpalvelut. Jos olet ensimmäistä kertaa kohteessa, kannattaa harkita ainakin GPS-navigaattorin vuokraamista. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat vakuutukset, lastenistuin ja vapaat kilometrit. Mikäli edessäsi on pitkä matka ajettavana, lisäkuskipalvelumme avulla teet lomamatkasta rentouttavan elämyksen kuskillekin. Vuokra-auton palautus onnistuu sopimuksen mukaan myös alueen toiselle Sixt-toimipisteelle, kaupungin keskustaan. Tästä palvelusta on hyötyä varsinkin niille, jotka jatkavat matkaansa kaupungista johonkin toiseen kohteeseen Alpeilla.

Näe valloittavat vuoristomaisemat ja koe historiallisen Chamberyn kulttuurikohteet

Varaamalla vuokra-auton Chamberyn lentoasemalta voit tutustua oman aikataulusi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan Ranskan Rhone-Alps-alueella. Kaikkein pittoreskeimmat maisemakuvat saat, kun hurautat vuokra-autolla ylös vuoristotietä ja pysähdyt levähdysalueelle ihailemaan ylvästä vuoririviä ja sen takaa nousevaa aurinkoa. Nautit samalla raittiista vuoristoilmasta ja voit jaloitella ennen matkaasi seuraavaan kohteeseen. Kaupungissa on lukuisia, suosittuja matkailukohteita talviurheilukeskuksista viinitiloihin. Musee des Charmettes esittelee kuuluisan filosofin Jean-Jacques Rousseaun kotioloja. La Fontaine des Elephantes koristaa ylväästi kaupungin keskustaa ja aluetta ympäröivät luonnonpuistot ovat luontomatkailijoiden suosiossa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chambery Lentoasema CMF Aéroport de Chambery-Savoie 73000 Chambery 45.638830, 5.884840 +33-479689870

Sixt-toimipiste Chambery Lentoasema CMF

Aéroport de Chambery-Savoie
73000 Chambery
 
Puhelinnro +33-479689870

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service