Autonvuokraus
Clermont-Ferrand Keskusta
Piilota
Ranska // Clermont Ferrand // Clermont-Ferrand Keskusta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Clermont-Ferrand Keskusta: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 25 Rue Anatole France
  63000 Clermont-Ferrand FR +33-473908732
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CFEC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Luotettavaa ja edullista vuokra-autoilua Clermont-Ferrandissa

Autonvuokraus Sixtin Clermont-Ferrand Keskustan toimipisteessä on nopeaa ja helppoa, kun haluat vuokrata auton työmatkallesi tai olet tullut lomailemaan. Sijaitsemme valtatien N89 varrella, lähellä Clermont-Ferrand La Pardieun rautatieasemaa, joten vuokra-auton noutaminen sujuu näppärästi palvelupisteestämme. Vuokra-autokalustomme on keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa, joten tulet ajamaan matkallasi turvallisella ajoneuvolla. Tarvitsetko enemmän tilaa seurueellesi, matkatavaroille tai harrastusvälineille? Meiltä löydät tilavat farmarit sekä vielä suurempaan tilantarpeeseen sopivat pakettiautot. Toki autovalikoimamme kattaa myös kätevät ja taloudelliset henkilöautot, jotka ovat ihanteellisia kulkuvälineitä yhden tai kahden hengen matkoille tai pienelle perheelle. Lisäksi meillä on ensiluokkaisia urheilu- ja avoautoja, jotka sopivat tuomaan ylellistä tyyliä niin työmatkaan kuin vaikka häämatkan kohokohdaksi. Tilaa vuokra-auto verkkosivuiltamme, mutta muistutamme ottamaan huomioon sen, ettemme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Tavoitat meidät myös puhelimitse, jossa asiantunteva asiakaspalveluhenkilöstömme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi!

Koe Clermont-Ferrand Sixtin vuokra-auton ratissa

Autonvuokraus Clermont-Ferrand Keskustan toimipisteestämme kannattaa, sillä pääset nauttimaan vapaudesta valita omat reittisi ja aikataulusi ja voit suunnata vuokra-autosi juuri sinne, minne itse haluat. Pystyt lisäksi vaikuttamaan vuokrauskokemukseesi valitsemalla erilaisia lisäpalveluita omien tarpeidesi mukaan. Navigointilaite auttaa sinua löytämään parhaan reitin päämäärääsi, jotta ehdit ajoissa kokoukseen tai löydät ne tärkeät nähtävyydet, joiden takia olet alueelle tullut matkailemaan, siksi se onkin yksi kysytyimmistä lisäpalveluistamme. Ajatko mieluummin automaattivaihteistolla tai haluatko panostaa hybridiin tai vähäkulutuksiseen dieselmoottoriin? Klikkaa tarvittavat lisäpalvelut ja saat toiveitasi vastaavan vuokra-auton. Harkitse lisäkuljettajan nimeämistä, jos matkalla on mukana useampi ajokortillinen henkilö ja haluat jakaa ajonautinnon. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon Clermont-Ferrand Keskustan toimipisteestä talviaikaan onnistuu myös mainiosti, kun voit valita talvipakettimme lumiketjuineen ja tavaratelineineen. Tutustu valikoimaan ja tee varaus Sixt-vuokra-autosta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Clermont-Ferrand Keskusta CFEC01 25 Rue Anatole France 63000 Clermont-Ferrand 45.777772, 3.104651 +33-473908732

Sixt-toimipiste Clermont-Ferrand Keskusta CFEC01

25 Rue Anatole France
63000 Clermont-Ferrand
 
Puhelinnro +33-473908732

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service