Autonvuokraus
Languedoc-Roussillon
Piilota
Ranska // Languedoc-Roussillon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Languedoc-Roussillon

Kun suuntana on Ranska ja Languedoc Roussillonin alue, autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta on fiksu veto, joka mahdollistaa vaivattoman liikkumisen läpi unohtumattomien maisemien. Autovalikoimastamme voit valita sinua parhaiten palvelevan ratkaisun, oipa kyseessä sitten tilava farmariauto, pienemmän kokoinen kätevä henkilöauto tai vaikkapa maasturi, jolla voi tutkia seutuja laajemminkin. Languedoc Roussillonin hallintoalueella löydät seitsemän eri Sixt-toimipistettä Montpellieristä, Nimesistä ja Perpignan-Rivesaltesista. Tarkistathan vuokra-autojen tarjonnan kullakin toimipisteellämme. Ja mikäli mieleen juolahtaa kysymyksiä, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

 
 • Beziers Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  ma. - la.09:00 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Onnistunutta autonvuokrausta Languedoc Roussillonin alueella

Sen lisäksi, että Sixt palvelee tarjoten laadukasta autonvuokrausta Languedoc Roussilloniin suuntautuvalla matkallasi, Sixt Autovuokraamon palvelut valitessasi voit myös liittää varaukseesi lisävarusteita ja -palveluja. Lisävarusteistamme esimerkiksi lasten turvaistuin on ehdoton valinta, mikäli mukana matkassa kulkevat perheen pienimmät. Ajoreittien selvittämiseksi ja oikealla reitillä pysymisen varmistamiseksi kannattaa puolestaan lisätä varaukseen GPS-navigaattori. Lisäpalveluidemme joukosta löydät esimerkiksi kolariturvan tai matkan jatkumisturvan. Huomioithan vuokra-auton valinnassa, että emme voi luvata tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan autokategorian, johon varaamasi ajoneuvo kuuluu.

Ota allesi vuokra-auto ja tutki upeaa Languedoc Roussillonin aluetta

Etelä-Ranskassa sijaitseva Languedoc Roussillonin hallintoalue käsittää viisi eri departementtia, joissa asuu yhteensä lähemmäs kolme miljoonaa asukasta. Viinialueena tunnettu Languedoc Roussillon on alue, jonka vehreät maisemat ja raikas ilma jaksavat takuulla ihastuttaa jokaista Ranskan-kävijää. Olipa aikeissa sitten ottaa vuokra-auto alle Languedoc Roussillonin jonkin osa-alueen tutkimiseen, tai tutustua vaihtoehtoisesti kerralla koko alueeseen, Sixtiltä vuokraamalla voit nauttia tämän Ranskan ihastuttavan eteläkärjen tarjoamista maisemista kokonaan omaan tahtiin, vapaista ajokilometreistä nauttien.

Anna vuokra-auton viedä kohti toinen toistaan upeampia viinitiloja, joissa voitte maistella alueen parhaimpia antimia. Vuorotelkaa kuskeina ja vaihdelkaa päivittäin lisäämällä varaukseenne kätevä lisäkuljettaja-palvelu. Muita varteenotettavia tutustumiskohteita Languedoc Roussillonin alueella ovat muun muassa Carcassonnessa sijaitseva linnoituskaupunki, joka tunnettiin muinoin "vara-Pariisina", tai vaikkapa Montpellierin vanhassa kaupungissa sijaitseva viehättävä Place de la Comedie, joka tunnetaan suosittuna kokoontumispaikkana. Täällä otat upeita valokuvia historiallisista rakennuksista tai teet ostoksia ihanissa pikku putiikeissa, nauttien paikallisten ravintoloiden maistuvista ruokalajeista. Alueella on myös paljon muuta tekemistä ja kokemista, ja mitä ikinä päätätkään sisällyttää ajoreittisi varrelle, autonvuokraus Languedoc Roussillonin Sixtistä todella kannattaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service