Autonvuokraus
Lille Rautatieasema Europe
Piilota
Ranska // Lille // Lille Rautatieasema Europe
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lille Rautatieasema Europe: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1 place François Mitterrand
  59000 Lille FR +33-8-20007498
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: LILX02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Liiku Lillessä Sixtin vuokra-autolla

Matkakohteena Ranskan rajalla sijaitseva kulttuurin kehto tulee helpommin tutuksi, kun hyödynnät liikkumiseen Sixt Autovuokraamo Lille Rautatieasema Europen palveluja. Varatessasi vuokra-auton Lillessä verkkosivujemme kautta tai puhelimitse saat valita haluamasi ajoneuvokategorian, joita ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä, mutta henkilökuntamme valikoi sinulle toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Paikan päälle saavuttuasi on Sixt Autovuokraamo Lille Rautatieasema Europe helppo löytää, toimipisteemme sijaitsee rautatieaseman sisällä hallissa numero 1. Autonvuokraus Lille Rautatieasema Europella on oivallinen tapa liikkua Lillessä ja nähdä ja kokea tämä Belgian rajalla sijaitseva kaupunki sekä ympäristö riippumatta siitä, oletko matkalla työn puitteissa, lomalla tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muihin tarpeisiin.

Sixtin vuokra-auto tuo vapautta matkallesi Ranskassa

Pitkiä perinteitä kunnioittaen olemme rakentaneet Sixt Autovuokraamon nimeä jo vuodesta 1912 lähtien. Sixt on Saksassa perustettu perheyritys, joka on yli sadan vuoden aikana levinnyt yli 105 maahan ympäri maailman. Meidät tunnetaan monipuolisten palvelujen ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi etenkin laadukkaasta vuokrakalustostamme, joka kuuluu Euroopan kolmen kärkeen. Eikä suotta, sillä uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Varatessasi vuokra-auton Sixtilä sinulla on mahdollisuus lisätä palvelupakettiisi erilaisia lisäpalveluja, kuten turvaa tuovia vakuutuksia muun muassa vahinkojen ja kolarin varalle. Vieraassa paikassa matkustaessa on hyvä olla mukana GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut perille oikeaan osoitteeseen mutkitta. Lisäämällä vuokrapakettiin useita kuljettajia varmistut siitä, että voit välillä levätä jatkuvan ratin takana istumisen sijaan, ja meillä on huomioitu myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Lapset viihtyvät automatkalla paremmin lasten turvaistuinten ansiosta. Talvisilla keleillä ja vuoristossa on hyvä olla renkaissa lumiketjut. Jos matkasi kestää pidempään, hyödynnä rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme ja säästät selvää rahaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lille Rautatieasema Europe LILX02 1 place François Mitterrand 59000 Lille 50.639717, 3.074911 +33-8-20007498

Sixt-toimipiste Lille Rautatieasema Europe LILX02

1 place François Mitterrand
59000 Lille
 
Puhelinnro +33-8-20007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Rue de Cologne
59000 Lille
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service