Autonvuokraus
Marseille Lentoasema
Piilota
Ranska // Marseille // Marseille Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marseille Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: BP 55 AP de Marseille, P 11
  13728 Marignane Cedex FR +33-484070062
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MRS
Aukioloajat
ma. - to.07:30 - 23:30
pe.07:30 - 24:00
la. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Marseillen lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Marseillen lentoasemalla tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät vuokra-autot jokaisen tarpeeseen. Meiltä vuokraat niin ekologiset henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat perheille sopivat farmarit, minibussit suuremmille seurueille kuin nelivetomaasturit, joilla ajaminen onnistuu myös hiekkateillä. Automme ovat aina uusinta uutta. Voit valita vuokra-autoosi lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa kauemmas, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalta sinun on mahdollista ottaa kattava vakuutuspaketti. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuoremmille ja kokemattomille kuljettajille. Sixtin avulla pääset ajamaan lentoasemalta hotelliisi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Marseillen lentoasemalle, eli MRS, on henkilökuntamme valmis auttamaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos etsit lomaasi luksusta, on valintasi silloin luksusauto tai urheiluauto, jotka nekin saat meiltä.

Autonvuokraus Marseillen lentoasemalta käy kätevästi netissä

Marseillen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Marignane-Cedex-Marseille, sijaitsee Marignanen alueella, noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee hieman yli kahdeksaa miljoonaa turistia vuosittain. Toimipisteemme sijaitsee erillisessä rakennuksessa, jonne on bussikuljetus. Bussit lähtevät aivan saapuvien terminaalin ulkopuolelta ja kuljettavat sinut suoraan autonvuokrauksen toimipisteille. Jos olet vuokrannut auton ennakkoon, voit silloin vain käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Avaimet myös palautetaan sinne. Älä epäröi kysyä, jos tarvitset apua missä tahansa vuokraukseen liittyvässä asiassa. Me olemme täällä auttamassa sinua.

Koe tämä hurmaava kaupunki vuokra-autolla

Autonvuokraus Marseillen lentoasemalta kannattaa useastakin syystä. Koska kaupunki on Ranskan toiseksi suurin, ovat välimatkatkin pitkiä. Kaupunki on tunnettu upeista rannoistaan ja aurinkoisesta säästään. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on ehdottomasti satama, jonka eteläpuolella sijaitsee suosittu pyhiinvaelluskirkko Notre Dame de la Garde. Sataman vastakkaisella puolella taas on vanhakaupunki. Vuokra-autolla voi huristella katsomaan calaqueteja, eli jyrkkiä merenlahtia, joihin kalliorotkot päättyvät. Suuntaa siis lomallasi nauttimaan auringosta ja hienohiekkaisista rannoista. Meiltä saat vuokra-auton helpottamaan sinun lomaasi. Ota vuokra-auto Marseillen lentoasemalta ja pääset kokemaan paljon enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.07:30 - 23:30
pe.07:30 - 24:00
la. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marseille Lentoasema MRS BP 55 AP de Marseille, P 11 13728 Marignane Cedex 43.441660, 5.223450 +33-484070062

Sixt-toimipiste Marseille Lentoasema MRS

BP 55 AP de Marseille, P 11
13728 Marignane Cedex
 
Puhelinnro +33-484070062

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Aéroport Marseille-Provence
13700 Marignane
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service