Autonvuokraus
Marseille Rabatau Tavara-autot
Piilota
Ranska // Marseille // Marseille Rabatau Tavara-autot
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marseille Rabatau Tavara-autot: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 92 Boulevard Rabatau
  13008 Marseille FR +33-491256851
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MRSC03
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
 
 

Tavara-auton vuokraus Marseille Rabataun Sixt-toimipisteessä

Autonvuokraus Marseille Rabataun Sixt Autovuokraamossa tuo kätevästi tavara-autot käyttöösi, matkustitpa Marseilleen sitten työn tai huvin merkeissä. Tilavan kokoinen pakettiauto mahduttaa näppärästi sisäänsä vaikkapa sukellus- tai surffauskamppeet tai halutessa vaikkapa muuttokuorman. Mikä ikinä onkaan syynä pakettiauton käyttötarpeellesi, Marseillessa saat vuokrattua tavara-auton käyttöösi näppärimmin Marseille Rabataun toimipisteellä, joka on yksi kaupungin viidestä Sixt Autovuokraamostamme, sijaiten 28 kilometrin päässä Marseille Provencen lentokentältä.

Marseille Rabataun Sixt Autovuokraamo vuokraa käyttöösi tavara-autot siten, että saavut tekemään varauksen paikan päälle. Tässä toimipisteessämme on käytössä palvelu, jonka avulla voit valita haluamasi pakettiauton iPhonella vuokra-autoa noutaessasi. Mikäli autonvuokraus Marseille Rabataun Sixt Autovuokraamossa herättää lisäkysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua eteenpäin!

Sixtin tilava vuokra-auto tuo Marseillen-matkaasi lisäjoustavuutta

Kun suuntanasi on Etelä-Ranskassa sijaitseva Marseille, näet alueen hulppeita maisemia ja mieleenpainuvia nähtävyyksiä enemmän valitsemalla käyttöösi vuokra-auton Sixtiltä. Ja kun tilan tarve suunnitteilla olevaan vuokra-autoon on tavallista henkilöautoa suurempi, Marseille Rabataun palvelupisteemme on paikka, jonne kannattaa suunnata. Täällä sinua odottavat pakettiautot, jotka mahduttavat vaivatta niin työmatkalla kuin lomallakin tarvitsemasi varusteet. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata tällä toimipisteellä käyttöösi saapumishetkellä vapaana olevan pakettiauton, mutta ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-autokalustomme on joka tapauksessa aina uutta ja laadukasta, käsittäen keskimäärin vain noin kolmen kuukauden ajan käytössä olleita ajoneuvoja.

Vaikka vuokra-automme ovatkin jo itsessään moderneja ja turvallisia, reissussa on hyvä olla vakuutettu pahan päivän varalle. Tämä koskee myös vuokra-autoja, joihin meillä on saatavilla lukuisat lisäpalvelut. Näitä ovat muun muassa matkan jatkumisturva, kolariturva tai lisäkuljettaja, mikäli ajovuorot haluaa jakaa useamman kuskin kesken. Valitse vielä vuokra-autoosi vapaat kilometrit, ja voit vaikka muuttaa ajosuunnitelmaasi kesken reissun. Turvallista ja joustavaa, eikö vain?

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marseille Rabatau Tavara-autot MRSC03 92 Boulevard Rabatau 13008 Marseille 43.276810, 5.397890 +33-491256851

Sixt-toimipiste Marseille Rabatau Tavara-autot MRSC03

92 Boulevard Rabatau
13008 Marseille
 
Puhelinnro +33-491256851

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Pakettiautot
  • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service