Autonvuokraus
Montpellier Lentoasema
Piilota
Ranska // Montpellier // Montpellier Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Montpellier Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport Montpellier Mediterr.
  34130 Mauguio FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MPL
Aukioloajat
ma.08:00 - 23:00
ti. - to.08:00 - 21:30
pe.08:00 - 23:00
la.09:00 - 17:00
su.09:00 - 23:00
Juhlapyhä09:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Montpellierin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Montpellierin lentoasemalla palvelee monipuolisesti alueella liikkuvia lomailijoita ja bisnesmatkalaisia. Voit valita juuri omaan tarpeeseesi sopivan ajoneuvon uusista ja miellyttävistä vuokra-autoistamme. Valikoimiimme kuuluvat premium-autot, sedanit ja hatchbackit, farmarit, minibussit, sekä maasturit. Emme voi kuitenkaan luvata laadukkaista vuokra-autoistamme mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Voit varata samalla mieleisesi lisäturvan, kuten esimerkiksi kolariturvan tai vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Lisäpalveluina suosittelemme myös navigaattoria, jolloin matkanteko helpottuu huomattavasti. Jos olet matkalla lasten kanssa, voit valita vuokra-auton mukaan turvakaukalon, lastenistuimen tai korokeistuimen. Aloita autonvuokraus Montpellierin lentoasemalta ja suunnittele lomasi täysin oman aikataulusi ehdoilla.

Kentältä on lyhyt ajomatka kaupunkiin

Mauguiossa sijaitsevan Montpellierin lentokentän tunnus on MPL. Meillä on tällä alueella myös toinen toimipiste, joka sijaitsee kaupungin päärautatieasemalla. Tee varaus ajoissa jo ennen matkaasi. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme pitää huolta siitä, että autonvuokraus Montpellierin lentoasemalta onnistuu helposti. Suosittelemme tekemään sen mieluiten nettisivuillamme tai puhelimitse. Auton palautus on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ohjaa vuokra-auto Montpellieriin ja nauti upeista maisemista jo matkasi alkumetreillä. Kentältä ajaa kaupunkiin noin puolessa tunnissa, sinne on matkaa runsaat kymmenen kilometriä.

Kaupungissa on paljon merkittäviä rakennuksia ja häikäisevän kauniita maisemia

Autonvuokraus Montpellierin lentoasemalta on helppoa, saat meiltä avaimet laadukkaaseen ja turvalliseen vuokra-autoon. Sen avulla pääset tutustumaan syvemmin tähän osaan Ranskaa ja ehdit tutkia mielenkiintoisia näkymiä pidempään. Ohjaa vuokra-auto Montpellierin lentoasemalta historiallisten rakennusten kaunistamaan kaupunkiin. Sen vaikuttavimpiin nähtävyyksiin kuuluu Saint Pierren katedraali, Le Cathédrale Saint Pierre, joka on peräisin 1300-luvulta. Kaupungissa sijaitsee myös roomalaisten rakentama akvedukti, jonka päässä komeilee vielä riemukaari Porte du Peyrou. Château de l'Engarran on vierailemisen arvoinen linna, jossa on kaunis puisto ja historiallisia patsaita. Erittäin arvostettu taidemuseo Musee Fabre on taiteesta kiinnostuneiden suosikki. Parin kilometrin päässä kaupungista sijaitsee viihdekeskus Odysseum. Siellä on paljon ostosmahdollisuuksia ja vapaa-ajan viettopaikkoja. Lapsiperheitä saattaa viehättää eläintarha Parc Zoologique Henri de Lunaret. Se sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.08:00 - 23:00
ti. - to.08:00 - 21:30
pe.08:00 - 23:00
la.09:00 - 17:00
su.09:00 - 23:00
Juhlapyhä09:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Montpellier Lentoasema MPL Aeroport Montpellier Mediterr. 34130 Mauguio 43.577740, 3.959980 +33-820007498

Sixt-toimipiste Montpellier Lentoasema MPL

Aeroport Montpellier Mediterr.
34130 Mauguio
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service