Autonvuokraus
Mulhouse Bale Lentoasema
Piilota
Ranska // Mulhouse // Mulhouse Bale Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mulhouse Bale Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport de Bale-Mulhouse
  68300 Saint-Louis FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MLH
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:00
la.08:00 - 16:00
su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Mulhouse Balen lentoasemalla

EuroAirport Basel Freiburgin lentoasema on suuri kansainvälinen lentoasema, joka palvelee kolmen maan matkustajia. Se onkin sijainniltaan loistavalla paikalla aivan kolmen maan rajalla. Kattavasta autovalikoimastamme löytyy vuokra-autoja niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeisiin. Voit valita näppärien kaupunkiautoja, sedaneiden, urheilu- ja avoautojen, maastureiden ja nelivetojen joukosta. Sixtin autovuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla löytyy, kun valitset linjan France ennen passintarkastusta. Sen jälkeen olemme heti saapuvien terminaalissa.

Autonvuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla kannattaa hoitaa ennakkoon

EuroAirportin kansainvälinen lentoasema, EAP, MLH, BSL, sijaitsee hyvällä paikalla moneen kaupunkiin nähden. Mulhouseen matkaa on noin 20 kilometriä. Se taittuu mukavasti vuokra-autolla vain noin puolessa tunnissa. Vuokrauksen toimipisteemme palvelee matkustajia vuoden jokaisena päivänä. Auton noutaminen ja palauttaminen onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Autonvuokrauksen voi hoitaa helpoiten nettisivujemme kautta, mutta voit vuokrata auton myös soittamalla asiakaspalveluumme. Muista myös liittää vuokraasi erilaiset lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja sekä kaiken kattava vakuutuspaketti. Autoa varatessa kannattaa kuitenkin huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyjä automerkkejä tai -malleja, vaan ainoastaan auton kategorian. Ota siis vuokra-auto Mulhouse Balen lentoasemalta ja lähde tutkimaan kolmea eri maata.

Historiaa ja hyvää ruokaa

Sixtin vuokra-auto on loistava keino päästä tutustumaan niin Ranskan Mulhouseen kuin kahteen muuhunkin Euroopan maahan. Kaupungin sijainti on nimittäin vain vajaan tunnin ajomatkan päässä sekä Sveitsin että Saksan rajasta. Niihin voi siis helposti tehdä päiväretkiä. Kaupunki itsessään tunnetaan teollisuuskaupunkina, mutta löytyy sieltä myös pala historiaa. Kaupunki koki pahoja tuhoja toisen maailmansodan aikana ja suuri osa sen rakennuksista jouduttiin rakentamaan uudelleen. Tänä päivänä sen tunnetuimpia vierailukohteita ovat Ecomusée d'Alsace, Musée du Papier Peint, Musée de l'Impression sur Étoffes sekä Cité de l'Automobile. Joukosta löytyy siis niin taidemuseota kuin kaupungin historiaa valottavia museoitakin. Autonvuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä näkemään paljon enemmän. Vuokra-auton avulla voit kokea kolme eri maata, jotka poikkeavat huomattavasti toisistaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:00
la.08:00 - 16:00
su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mulhouse Bale Lentoasema MLH Aeroport de Bale-Mulhouse 68300 Saint-Louis 47.599290, 7.532280 +33-820007498

Sixt-toimipiste Mulhouse Bale Lentoasema MLH

Aeroport de Bale-Mulhouse
68300 Saint-Louis
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service