Autonvuokraus
Perpignan-Rivesaltes Lentoas.
Piilota
Ranska // Perpignan // Perpignan-Rivesaltes Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Perpignan-Rivesaltes Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenue Maurice Bellonte
  66000 Perpignan FR +33-468613434
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PGF
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 22:00
la.08:30 - 19:30
su.08:30 - 22:00
Juhlapyhä09:15 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Perpignan lentoasemalla

Autonvuokraus Perpignan lentoasemalla kauttamme tarjoaa sinulle parhaat lähtökohdat ajallesi kaupungissa, niin työ- kuin lomamatkallekin. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivan vuokra-auton: näppärät henkilöautot, tilavat farmarit, vauhdikkaat urheiluautot, tyylikkäät avoautot sekä vaativaan ajoon sopivat maasturit löytyvät korkealaatuisesta autokalustostamme. Voit tehdä varauksen kätevästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Löydät toimipisteemme lentoasemalla, kun seuraat opastekylttejä.

Perpignan Lentoasema (PGF)

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa joka päivä. Perpignanin kaupunki on vajaan kymmenen minuutin ajomatkan päässä lentokentältä, joten lentokentältä on vaivatonta ja kätevää ajaa kaupungin keskustaan. Mikäli se sopii suunnitelmiisi paremmin, voit palauttaa auton lentokentän toimipisteen sijaan myös Sixtin rautatieaseman toimipisteelle lähellä kaupungin keskustaa. Joustavien ehtojemme mukaisesti mahdolliset muutokset ja peruutus on maksutonta, jos maksat autoa noutaessasi. Edullisiin hintoihimme sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sekä tiemaksu. Voit halutessasi myös lisätä varaukseesi lisäpalveluja, kuten kolariturvan, GPS-navigaattorin tai lisäkuljettajan. Pidäthän mielessä, että voimme taata vain vuokra-auton kategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Luotettavan kansainvälisen firman kautta autonvuokraus Perpignan Lentoasemalta on helppoa ja näppärää!

Koe kauniit maisemat vuokra-auton ratissa!

Etelä-Ranskassa sijaitseva Perpignan on vilkas ja eläväinen yliopistokaupunki, jonka keskusta sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Välimeren rannalta. Alueella on paljon annettavaa niin rantalomalaiselle kuin kulttuurista ja historiastakin kiinnostuneelle. Kauniit rannat, kuten noin 10 kilometrin päässä kaupungista sijaitseva Torreilles sekä Ranskan kauneimmaksi rannaksi kutsuttu Argelès North 20 kilometrin päässä kaupungista, houkuttelevat auringonpalvojia. Historialliset nähtävyydet, kuten kaupungin portti sekä katedraali vetävät puoleensa historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita. Kaupungin sijainti on ihanteellinen myös päiväretkille Espanjan puolelle ja tutkimaan läheistä Pyreneiden vuoristoa, sillä rajalle on alle tunnin ajomatka. Noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustassa sijaitsee kiehtova Château de Salses, 1500-luvulla rakennettu linnoitus, joka on erittäin hyvin säilynyt. Perpignania ympäröivä alue on myös kuuluisa viineistään ja kaupunkia ympäröivällä maaseudulla on paljon käymisen arvoisia viinitarhoja. Autonvuokraus Perpignan Lentoasemalta on paras tapa tutustua tähän kauniiseen alueeseen omilla ehdoillasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 22:00
la.08:30 - 19:30
su.08:30 - 22:00
Juhlapyhä09:15 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Perpignan-Rivesaltes Lentoas. PGF Avenue Maurice Bellonte 66000 Perpignan 42.740440, 2.864480 +33-468613434

Sixt-toimipiste Perpignan-Rivesaltes Lentoas. PGF

Avenue Maurice Bellonte
66000 Perpignan
 
Puhelinnro +33-468613434

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service