Autonvuokraus
Eskilstuna
Piilota
Ruotsi // Eskilstuna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Eskilstuna

Sixt Autovuokraamo Eskilstuna toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Meidän kauttamme voit aloittaa loma- tai liikematkasi hyvillä mielin, sillä Sixt tarjoaa sinulle vuokra-autot tunnetuilta ja laadukkailta automerkeiltä. Olitpa sitten reissusi perheesi kanssa, kaveriporukassa tai yksin, meiltä löytyy turvalliset henkilö- ja farmariautot, vaikuttavat urheilu- ja avoautot sekä isompien porukoiden tarpeisiin soveltuvat maasturit ja pakettautot. Valinta on täysin sinun, mutta voit olla luottavaisin mielin, sillä me tarjoamme sinulle vain uudet ja luotettavat autot käyttöösi. Ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.

 
 • Eskilstuna Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Eskilstuna Centralstation
  633 42 Eskilstuna

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Eskilstuna

  Sixt Autonvuokraus
  Årbygatan 10
  633 45 Eskilstuna

  ma. - to.07:00 - 17:00
  pe.07:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Eskilstuna Svensk Bilskadetekn

  Sixt Autonvuokraus
  Matt Johanssons Väg 22
  633 46 Eskilstuna

  ma. - pe.07:00 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-auto tekee Eskilstunassa liikkumisesta sujuvampaa

Sixt Autovuokraamo Eskilstuna on valmis auttamaan sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen ja mahdollisimman monipuolisen edullisilla vuokra-autoillamme. Meillä on autoja eri kokoluokissa sekä varmasti jotain jokaisen tarpeeseen, ja autovalikoimastamme löytyy myös näyttävämmät avo- ja urheiluautot. Voit siis rauhassa päättää, millaisen auton haluat tällä kertaa allesi, tuttu ja turvallinen vai kenties jotakin säväyttävämpää. Autokategorian voimme varmistaa sinulle, mutta tiettyä merkkia tai mallia emme voi etukäteen luvata. Meiltä saat valita myös tarvitsemasi lisäpalvelut, sillä lapsiperheille voimme lisätä turvalliset lastenistuimet vuokra-autoon tai reittivalintoja helpottavat GPS-navigaattorit. Halutessasi on myös mahdollista lisätä vuokra-autolle lisäkuljettaja, jottei sinun tarvitse ajaa yksin koko matkaa. Ota yhteys asiakaspalveluumme niin valitaan juuri sinulle sopiva Sixtin vuokra-auto ja siihen sopivat lisäpalvelut.

Idyllinen Eskilstuna odottaa vuokra-autoilijaa

Eskilstuna yllättää matkaajan monipuolisella tarjonnallaan, kohteita löytyy ympäri kaupunkia ja niihin reissaat helposti nappaamalla vuokra-auton Eskilstunasta allesi. Päivät kuluvat rattoisasti kierrellen vaikka Parkenin eläintarhassa, jossa koko perhe varmasti viihtyy, tai vierailemalla viehättävässä vanhassa kaupungissa. Kaupungista löytyy myös vaikuttava Klosterin kirkko, johon kannattaa myös tutustua. Sixt varmistaa sinulle mukavan ja nähtävyyksien täyteisen reissun, kun pääset helposti paikasta toiseen laadukkaalla vuokra-autollasi. E20-tie kulkee myös kaupungin ohitse, joten halutessasi voit suunnata vaivattomasti myös muualle päin Ruotsia. Kaiken tämän pystyt kokemaan Sixtin vuokra-autollasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service