Autonvuokraus
Falkenberg/Delivery Service
Piilota
Ruotsi // Falkenberg // Falkenberg/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Falkenberg/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery/Collection Service
  311 50 Falkenberg SE +46-34610190
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Falkenberg Delivery Service palvelee sinua

Autonvuokraus Falkenberg Delivery Servicen kautta tarjoaa sinulle vaivattoman vaihtoehdon liikkumiseen viihtyisässä Falkenbergissa. Sixt Autovuokraamo Falkenberg Delivery Service on valmiina tuomaan vuokra-auton suoraan sinulle sinne, missä itse olet. Sinun ei siis tarvitse miettiä, miten pääset toimipisteemme luokse, sillä me huolehdimme vuokra-autosi toimituksesta haluamaasi toimipaikkaan. Kerro vain meille varauksesi yhteydessä, missä ja milloin haluat autonvuokrauksen aloittaa, niin ystävällinen autonvuokrauksen ammattilaisemme Sixt Falkenberg Delivery Servicestä toimittaa vuokra-autosi ja ojentaa avaimet käteesi haluamanasi ajankohtana. Vuokra-auto Falkenberg Delivery Servicen kautta tarjoaa erityisen joustavan vaihtoehdon liikkumiseen esimerkiksi silloin, kun aikataulusi ovat kiireiset ja haluat autonvuokrauksen olevan sinulle mahdollisimman vaivatonta. Kauttamme löydät niin tyylikkäät ja suorituskykyiset vuokra-ajoneuvot liikematkalle kuin mukavat ja laadukkaat perheautot ja henkilöautot lomailijoille. Sixt Falkenberg Delivery Servicen avulla olet vapaa suunnittelemaan matkasi täysin sellaiseksi kuin itse tahdot.

Sixt Falkenberg Delivery Servicestä avaimet joustavaan matkaan

Eteläisessä Ruotsissa sijaitseva Falkenberg tarjoaa monenlaista mukavaa nähtävää kokeneemmallekin Ruotsin-matkailijalle. Falkenbergissa voit ajaa vuokra-autollasi vaikkapa nauttimaan meren läheisyydestä läheiselle, parin kilometrin mittaiselle Skrean rannalle tai suunnata noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle kauniille Grimsholmenin luonnonsuojelualueelle. Myös lähialueen kaupungit, kuten reilun tunnin päässä sijaitseva Göteborg, ovat Sixtin vuokra-auton avulla helposti ulottuvillasi. Entistäkin mukavampaa matkustamista varten Sixt Falkenberg Delivery Service tarjoaa käyttöösi monipuolisia lisäpalveluita, joiden joukosta voit valita sinulle sopivimmat jo vuokra-autosi varauksen yhteydessä. Vapaiden ajokilometrien avulla voit ajaa huolettomasti pidempiäkin matkoja, ja valinnaisen lisäkuljettajapalvelun avulla voit välillä luovuttaa ajovuoron ennalta nimetylle matkakumppanillesi ja keskittyä itse Etelä-Ruotsin idyllisistä maisemista nauttimiseen. Tarjoamme käyttöösi myös vapaaehtoisia lisäturvia ja -vakuutuksia. Pyydämme huomioimaan, että varaus ei kata yksittäistä automallia, vaan koskee ainoastaan kyseistä ajoneuvokategoriaa. Tervetuloa kokemaan joustava autonvuokraus Falkenberg Delivery Servicen kautta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Falkenberg/Delivery Service HADN02 Delivery/Collection Service 311 50 Falkenberg 56.905490, 12.491260 +46-34610190

Sixt-toimipiste Falkenberg/Delivery Service HADN02

Delivery/Collection Service
311 50 Falkenberg
 
Puhelinnro +46-34610190

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service