Autonvuokraus
Jönköping
Piilota
Ruotsi // Jönköping // Jönköping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jönköping: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Norra Strandgatan 84
  553 20 Jönköping SE +46-36120050
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JKGC01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
la.10:00 - 12:00
su.15:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Matkusta Jönköpingissä kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Jönköpingissä onnistuu kätevästi ja edullisesti. Sixt Autovuokraamo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Jönköpingin keskustasta, jonne pääsee esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä noin kymmenessä minuutissa ja kävellenkin alle 20 minuutissa. Sixtin vuokra-autolla tutustut kätevästi kauniiseen Jönköpingiin ja sen lähialueisiin Vättern-järven rannalla ja saat matkastasi enemmän irti. Jönköpingin-toimipisteellemme on helppo saapua ja vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit ottaa vuokra-auton käyttöösi joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Jönköpingin-toimipisteestämme löydät omaan matkaasi sopivan automallin tunnetuilta merkeiltä ja kattavat lisäpalvelut, olit siten työmatkalla tai lomalla. Valitse esimerkiksi työmatkalle sopiva taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita, vaativaankin maastoon sopiva maasturi tai tilava pakettiauto. Valikoimastamme löytyy myös urheiluautoja ja avoautoja, jos tahdot matkustaa tyylillä.

Tutustu Jönköpingiin helposti Sixtin vuokra-autolla

Jönköpingin-toimipisteemme laajasta lisäpalveluvalikoimasta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkustamista, lasten turvaistuimet lasten kanssa matkustaville tai suksiboksit ja tavaratelineet, mikäli tarvitset lisätilaa. Voitte myös jakaa ajovuoroja matkaseurueenne kesken, jos seurueestanne löytyy useampi kuljettaja, ja se onnistuu lisäämällä varaukseen lisäkuljettajapalvelu. Vuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita myös vuokra-auton automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla. Lisäpalvelut tekevät matkastasi vieläkin sujuvamman ja vakuutukset tuovat matkallesi lisäturvaa.

Autonvuokraus Jönköpingissä onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme sekä esimerkiksi tarjoamamme lisävakuutukset, kuten kolariturvan tuomaan turvaa matkallesi, minkä lisäksi kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sisältyy autonvuokrauksen hintaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Jönköpingissä, osaava ja aina ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi varata vain valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia tai -merkkiä. Ota allesi Sixtin vuokra-auto Jönköpingissä tuomaan matkaasi joustavuutta ja vapautta, ja saat matkastasi kaiken irti kätevästi ja edullisesti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00
la.10:00 - 12:00
su.15:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jönköping JKGC01 Norra Strandgatan 84 553 20 Jönköping 57.781680, 14.188414 +46-36120050

Sixt-toimipiste Jönköping JKGC01

Norra Strandgatan 84
553 20 Jönköping
 
Puhelinnro +46-36120050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service