Autonvuokraus
Karlstad Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Karlstad // Karlstad Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karlstad Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Karlstad Flygplats
  665 21 Karlstad SE +46-54-156030
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KSD
Aukioloajat
ma.07:00 - 16:00
ti. - pe.08:00 - 17:00
 
 

Sixt autovuokraamo Karlstadin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Karlstadin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme jokainen löytää itselleen sopivan vuokra-auton. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot ja farmarit, katumaasturit, urheiluautot ja avoautot, pakettiautot sekä kuorma-autot. Voit valita vuokra-autoon erilaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitkiä matkoja, kannattaa sinun lisätä vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalle saat täysvakuutuksen. Tätä suositellaan erityisesti nuorille ja vain vähän ajaneille kuljettajille. Sixt tekee matkastasi lentoasemalta hotellille nopeaa ja helppoa. Kun koneesi laskeutuu Karlstadin lentoasemalle, KSD, olemme valmiita palvelemaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia varauksen yhteydessä, vaan pelkästään auton kategorian.

Autonvuokraus Karlstadin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Karlstadin lentoasema KSD sijaitsee vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on kooltaan suhteellisen pieni. Sieltä lennetään ainoastaan muutaman lentoyhtiön reittejä Eurooppaan. Autonvuokrauksen toimipisteemme onkin helppo löytää pieneltä lentoasemarakennukselta. Toimipisteemme henkilökunta luovuttaa vuokra-auton avaimet sinulle. Avaimet myös palautetaan samaan paikkaan. Loma on heti ensimmäisestä päivästä lähtien helpompaa, kun saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Auto tekee liikkumisesta helppoa, eikä kaikkea tarvitse suunnitella valmiiksi. Jos sinulla on kysyttävää autosta tai vuokrauksesta, voit ottaa yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua parhaansa mukaan kaikissa kysymyksissäsi.

Tutustu kaupunkiin ja lähiympäristöön vuokra-autolla

Autonvuokraus Karlstadin lentoasemalla tekee lomastasi helpompaa. Vaikka kaupunki itsessään on suhteellisen pieni kaupunki, eivätkä välimatkat ole pitkiä, voit silti haluta ajaa myös kaupungin ulkopuolelle. Kaupungin suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluvat muun muassa museot Alsters herrgård, Brigadmuseum i Värmland ja taidemuseo Sandgrund Lars Lerin konstmuseum. Suuntaa siis lomallasi länsinaapuriimme Ruotsiin nauttimaan kaikesta siitä upeasta luonnosta ja meren läheisyydestä, mitä maalla on tarjota. Meiltä saat vuokra-auton niin yhdelle ihmiselle kuin suuremmallekin seurueelle. Ota vuokra-auto Karlstadin lentoasemalta ja lähde tutustumaan myös lähikaupunkeihin. Varaa auto ennakkoon joko netissä tai puhelimitse. Vain näin voit varmistaa saavasi haluamasi auton heti lentoasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:00 - 16:00
ti. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karlstad Lentoasema KSD Karlstad Flygplats 665 21 Karlstad 59.443710, 13.344720 +46-54-156030

Sixt-toimipiste Karlstad Lentoasema KSD

Karlstad Flygplats
665 21 Karlstad
 
Puhelinnro +46-54-156030

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service