Autonvuokraus
Linköping
Piilota
Ruotsi // Linköping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Linköping

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoihin Linköpingissä! Meiltä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin, aina kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimaamme kuuluvat niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, näyttävät urheiluautot kuin kaikkiin olosuhteisiin sopivat maasturitkin. Olit liikkeellä sitten yksin, kaksin, kaveriporukassa tai perheen kanssa, löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Kattavan lisäpalveluvalikoimamme ansiosta voit edelleen muokata valitsemastasi vuokra-autosta juuri sinulle sopivan. Tutustu siis Sixt Linköpingin valikoimaan ja vuokraa auto, jolla tutustut Linköpingiin ja sen mielenkiintoisiin lähialueisiin helposti ja kätevästi.

 
 • Linköping Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Linköping Flygplats
  582 78 Linköping

  ma. - pe.04:30 - 18:00
   21:30 - 23:30
  la.04:30 - 07:00
   15:30 - 19:00
   21:30 - 23:30
  su.04:30 - 07:00
   14:30 - 18:00
   21:30 - 23:30

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Linköping Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Park Hotel, Järnvägsgatan 6
  58222 Linköping

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Linköping

  Sixt Autonvuokraus
  Väringagatan 9
  582 78 Linköping

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Linköping/Holmgrens Bil

  Sixt Autonvuokraus
  Gudmundsgatan 11
  582 78 Linköping

  ma. - pe.07:30 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Linköpingissä sujuu helposti Sixt Autovuokraamosta

Autovuokraamomme Linköpingissä varmistavat, että matkasi Linköpingiin sujuu mahdollisimman mukavasti. Vuokra-auto Linköpingissä tarjoaa sinulle helpon tavan liikkua paikasta toiseen ja tehdä päiväretkiä muihin Ruotsin kiinnostaviin kohteisiin. Vuokra-autolla et ole juna- tai bussiaikataulujen rajoittama, vaan kuljet vaivatta minne haluat, milloin haluat. Valitse laadukkaasta valikoimastamme sinulle sopiva vuokra-auto ja pian olet jo matkalla. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että pystymme takaamaan vain, että saat käyttöösi valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Autokategorian lisäksi voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, jonka avulla pysyt helposti kartalla, tai lastenistuimen, joka pitää huolta perheen pienimpien turvallisuudesta. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Linköpingissä tai muualla, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Osaava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä.

Koe Linköping ja sen ympäristö Sixtin vuokra-autolla

Noin 160.000 asukkaan Linköping on hurmaava yliopistokaupunki, jossa on kotoisa tunnelma, mutta samaan aikaan paljon nähtävää ja koettavaa. Linköpingissä vieraillessaan kannattaa tutustua esimerkiksi Linköpingin kauniiseen katedraaliin, jonka historia ulottuu aina 1100-luvulle asti. Katedraalin läheisyydessä sijaitsee myös Linköpingin linna, joka on niin ikään vierailun arvoinen kohde. Vuokra-autolla vierailet helposti myös hieman ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevassa ulkoilmamuseo Gamla Linköpingissä, jossa pääset näkemään, millaista elämä Ruotsissa oli ennen. Linköping on kätevän etäisyyden päässä myös muista mielenkiintoisista Ruotsin kaupunkikohteista, kuten Norrköpingistä, Jönköpingistä ja Örebrosta, joihin on vuokra-autolla helppo tutustua esimerkiksi päiväretken merkeissä Linköpingistä käsin. Ajaapa Linköpingistä vain muutamassa tunnissa myös Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaankin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service