Autonvuokraus
Tukholma Bromman Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Tukholma // Tukholma Bromman Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tukholma Bromman Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma SE +46-87555870
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BMA
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 19:00
su.15:00 - 19:00
 
 

Sixt autovuokraamo Stockholm Bromman lentokentällä

Sixtin autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee Tukholman Bromman Lentoasemalla. Autovuokraamostamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton, olitpa sitten vailla tavallista henkilöautoa, haastavammassakin maastossa pärjäävää maasturia, hieman tilavampaa koko perheen farmaripakettiautoa, unelmien urheiluautoa tai näyttävää avoautoa. Jos matkan mahdolliset tulevat koettelemukset mietityttävät sinua, voit ottaa lisäturvaa muun muassa rengasrikon varalle tai esimerkiksi mahdollista kolaria silmälläpitäen. Ja lapset matkustavat tietenkin vuokra-autossa turvallisesti, sillä heille on mahdollista vuokrata lastenistuin heidän matkaansa turvaamaan. Ja jotta tiesi kulkee suoraan sinne, minne olet matkalla, kannattaa harkita GPS-navigaattorin hankkimista, joka on lisävarusteeksi saatavilla. Näin säästät aikaa ja vältyt turhalta kiertelyltä.

Tukholman Bromman lentosemalta autonvuokraus on helppoa

Stockholm Bromma -lentoasema sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Matka ajaen sinne vie noin 20 minuuttia. Kätevimmin kuljet matkan keskustaan vuokra-autolla, jonka voit vuokrata autovuokraamosta Stockholm Bromman lentoasemalta. Autonvuokraus Stockholm Bromman Lentoasemalta on edullista. Tukholman keskustassa on kaikkiaan kolme Sixtin autovuokraamoa. Varaaminen onnistuu myös soittamalla. Vuokra-auton voit noutaa heti lentoasemalle saavuttuasi. Löydät autonvuokrauspisteelle seuraamalla lentoaseman opasteita. Autonvuokrauksen toimipisteemme Stockholm Bromma palvelee minä vuorokaudenaikana tahansa. Vuokra-auton voit palauttaa samaan paikkaan josta sen noudit.

Kiertele Tukholmaa ja sen monia nähtävyyksiä vuokra-autolla

Tukholma on tunnettu paitsi kuninkaallisista, myös monista hienoista nähtävyyksistään. Yksi kokemisenarvoinen kohde on ehdottomasti Vasa-museo, joka on rakennettu historiallisesti tunnetun Vasa-laivan ympärille. Museo sijaitsee lähellä Kuninkaanlinnaa, ja sinne pääset helposti vuokra-autolla. Toinen hieno nähtävyys on kuuluisa ABBA-museo, josta löytyy ABBAN jäsenten vaatteita, muistoesineitä, kultasinglejä ja paljon muuta ihasteltavaa. Myös jäsenten kertomuksia uraltaan, sekä hienoja muistoja, voit myös tietenkin kuulla museossa. Kuninkaallinen ooppera löytyy myös Tukholmasta, ja siellä voit kuulla mitä hienompia oopperaesityksiä. Useat Tukholman nähtävyyksistä sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Voit kierrellä nähtävyyksiä enemmän, kun otat käyttöösi vuokra-auton Stockholm Bromman Lentoasemalta. Kulkeminen vuokra-autolla on edullisempaa kun taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla ja lisäksi tällä tavoin säästät aikaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 19:00
su.15:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tukholma Bromman Lentoasema BMA Flygplatsinfarten 33 16867 Bromma 59.355173, 17.946035 +46-87555870

Sixt-toimipiste Tukholma Bromman Lentoasema BMA

Flygplatsinfarten 33
16867 Bromma
 
Puhelinnro +46-87555870

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service