Autonvuokraus
Saint-Barthelemy Lentoasema
Piilota
Saint-Barthélemy // Saint-Barthelemy // Saint-Barthelemy Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saint-Barthelemy Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Saint Jean/Gustaf III Airport
  97133 Saint-Barthelemy BL +590-590-277001
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SBH
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Luotettavan ja asiantuntevan Sixt Autovuokraamon Saint Barthelemyn lentoasemalta löydät helposti sen terminaalin sisäpuolelta näkyvältä paikalta. Toimipisteessämme työskentelevät ammattilaiset auttavat sinua sopivan vuokra-auton ja halutessasi myös erilaisten lisäpalveluiden ja -vakuuksien valinnassa pyrkien tekemään asioinnistasi kanssamme niin sujuvaa kuin mahdollista. Kun hoidat autonvuokrauksen Saint Barthelemyn lentoasemalla, voit valita haluamasi ajoneuvon laajasta valikoimastamme, joka kattaa tietysti taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, mutta näiden ohella myös upeita avo- ja urheiluautoja sekä saaren luonnossa tai syrjäisemmissä osissa liikkuessa käytännöllisiä maastureita.

Sujuva autonvuokraus Saint Barthelemyn lentoasemalla

Ranskalle kuuluvalla saarella sijaitsee useampia toimipisteitämme, mutta saapuessasi saarelle lentäen, sujuvimmin hankit käyttöösi vuokra-auton Saint Barthelemyn lentoasemalta (SBH), mikä tunnetaan yleisemmin nimillä Aéroport Gustaf III - Saint-Barthélemy tai St. Jeanin lentoasema. Mikäli olet vuokrannut auton jo etukäteen voit noutaa sen lentoaseman toimipisteestämme heti saavuttuasi perille, myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Olethan kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että varmistamme vuokra-ajoneuvoistamme aina tiettyyn luokkaan kuuluvan ajoneuvon saatavuuden, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Koska saari on pinta-alaltaan vain noin 25 neliökilometriä, on sen pohjoisrannikolla sijaitsevalta lentoasemalta lyhyt ajomatka minne tahansa päin saarta.

Saint Barthelemy Region tutuksi vuokra-autollamme

Erääksi Karibianmeren kauneimmista saarista kutsuttu Saint Barthelemy on henkeäsalpaavan upea matkakohde, missä vuokra-auto on hyödyllinen hankinta, sillä sen avulla voit huoletta ajaa halutessasi vaikka koko pienehkön saaren ympäri. Saarella vieraillessaan harva jättää tutustumatta sen pääkaupunkiin Gustaviaan, joka tarjoaa niin shoppailumahdollisuuksia kuin loistavia ravintoloitakin. Omanlaisensa tunnelman kaupunkiin luo sen osittain historiallinen arkkitehtuuri sekä henkeäsalpaavan kaunis satama-alue. Eräs katsastamisen arvoinen kohde kaupungissa on nykyisin kirjastona sekä museona toimiva Ruotsin vallan aikainen Wall House. Ehdottomasti vierailla kannattaa myös ruotsalaisten vuonna 1787 rakentamassa Gustaven linnoituksessa, mistä aukeavat upeat näköalat. Aivan kaupungin tuntumassa sijaitsee myös Shellin ranta, mutta vuokra-autolla voit hyvin huristaa kauempana sijaitsevalla Gouverneurin rannalle, joka on eräs saaren kauneimmista rannoista keskellä pilaamatonta luontoa. Toinen saaren suurempi kaupunki on Saint Jean, mistä vuokra-autolla voi jatkaa matkaa vaikkapa Lorientiin kertakaikkisen lumoavaa rantatietä pitkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saint-Barthelemy Lentoasema SBH Saint Jean/Gustaf III Airport 97133 Saint-Barthelemy 17.903530, -62.845235 +590-590-277001

Sixt-toimipiste Saint-Barthelemy Lentoasema SBH

Saint Jean/Gustaf III Airport
97133 Saint-Barthelemy
 
Puhelinnro +590-590-277001

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service