Autonvuokraus
Frankfurt/Main Lentoasema
Piilota
Saksa // Frankfurt // Frankfurt/Main Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Frankfurt/Main Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz.
  60549 Frankfurt am Main DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FRA
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentällä

Sixt autovuokraamo Frankfurt Mainin lentokentällä tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Toimispisteestämme vuokraat kätevästi niin kaupunkiajossa näppärät henkilöautot ja farmarit, maastossa ajavalle soveltuvat maasturit, suuremman joukon kuljettamisessa kätevät minibussit, kuin myös urheilu- ja avoautotkin, vaikka heti astuttuasi ulos lentokentältä. Tarjoamme toimipisteessämme myös erilaisia lisäpalveluita joita voit valita halutessasi. Erilaisten lisäturvavaihtoehtojen lisäksi valittavanasi varsinaisina lisäpalveluina on muun muassa navigointilaite, automaattivaihteisto, lisäkuljettaja, lasten turvakaukaloita ja -istuimia, talvipaketti tai diesel-moottori. Kiinnitä vuokra-autoa vuokratessasi kuitenkin huomiota siihen, että emme voi varmasti taata tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton.

Frankfurt Main lentokenttä

Sixt autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentältä sujuu helposti etukäteen esimerkiksi internetissä, perinteisesti soittamalla tai vaikkapa kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Jos olet varannut vuokra-auton etukäteen Frankfurt Mainin lentokentältä voit valita sen helposti iPhonellasi sitä noutaessasi. Vuokra-auton palautus sen sijaan onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella 24 tuntia vuorokaudessa ja lisäksi sinulla on mahdollisuus palauttaa vuokra-auto myös johonkin toiseen toimipisteeseemme, joita esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyy lukuisia, muun muassa päärautatieasemalta, läheltä kaupungin keskeisiä nähtävyyksiä ja myös syrjäisemmiltä alueilta. Autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentältä (FRA) sujuvoittaa vierailuasi kaupungissa, sillä vuokra-autolla taitat helposti noin 12 kilometrin matkan maan suurimmalta lentokentältä kaupungin keskustaan hyvää ja selkeää tieverkostoa pitkin ja liikut suurkaupungissa kätevästi vierailusi ajan.

Koe Frankfurt vuokra-autolla

Vuokrattuasi auton Sixtiltä pääset tutustumaan kätevästi koko kaupungin noin viiden miljoonan ihmisen asuttamaan metropolialueeseen. Kaupunki tunnetaan erityisesti talous- ja finanssielämän keskuksena, mutta Saksan viidenneksi suurimmalla kaupungilla on myös paljon muuta tarjottavaa. Vuokra-autolla pääset helposti liikkumaan hyvän tieverkoston omaavassa 46 kaupunginosaa kattavassa kaupungissa ja voit vaivatta käydä ihailemassa esimerkisi vanhassakaupungissa sijaitsevia kuuluisia nähtävyyksiä Kaiserdom St. Bartholomäusia, Römerbergiä ja Paavalinkirkkoa sekä kantakaupungin upeita rakennuksia, kuten neljänneskilometrin korkuista pilvenpiirtäjää Commerzbank Toweria. Myös kantakaupunkia ympäröivä noin 8000 hehtaarin laajuinen viheralue Grüngürtel on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Lisäksi kaupungista löytyvät muun muassa 1400-luvun raatihuone, Goethen syntymäkoti sekä vanha tuomiokirkko.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Frankfurt/Main Lentoasema FRA Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. 60549 Frankfurt am Main 50.051381, 8.567991 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Frankfurt/Main Lentoasema FRA

Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz.
60549 Frankfurt am Main
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service