Autonvuokraus
Ingolstadt-Manching Lentoasema
Piilota
Saksa // Ingolstadt // Ingolstadt-Manching Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ingolstadt-Manching Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zur General Aviation 2
  85077 Manching DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IGS
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la. - su.08:00 - 12:00
 
 

Sixtin autovuokraamo Ingolstadt Manchingin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla palvelee niin turisteja tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja tällä myös armeijan koneita palvelevalla lentoasemalla. Meiltä jokainen voi löytää omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita vuokraasi myös useita lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat kilometrit, jotka tekevätkin ajamisesta huomattavasti huolettomampaa. Myös vakuutukset ovat tärkeä osa auton vuokraamista. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu perusvakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti nuoremmille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Ingolstadt Manchingin lentoasema, eli IGS, sinunkin kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla käy nopeasti

Armeija pitää tukikohtaansa Manchingin lentoasemalla, mutta palveleepa asema myös turisteja. Se sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokrauksen toimipisteemme on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä uloskäynnin varrella. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi tarvittaessa palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa vain sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen, jos se on etukäteen varattu. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kaupunkiin tutustuminen luonnistuu helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla sinä pääset kulkemaan kätevästi paikasta toiseen, jolloin lomastakin saa enemmän irti. Niin Ingolstad kuin Maching ovat kaupunkeja Saksan eteläosassa. Niistä molemmista löytyy runsaasti historiaa ja upeita puistoja, joissa voi viettää päivää vaikkapa piknikin muodossa. Vuokra-auto tuleekin erityisen tarpeeseen, koska jokainen lomalainen haluaa varmasti nähdä molemmat näistä vierekkäin sijaitsevista kaupungeista. Vuokra-auton avulla koko lähialueeseen pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo ennen reissuun lähtemistä. Näin koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, vaan autolla voi lähteä tekemään yllättäviäkin reissuja. Muista siis varata vuokra-auto Ingolstadt Manchingin lentoasemalta ja ota lomastasi kaikki irti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la. - su.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ingolstadt-Manching Lentoasema IGS Zur General Aviation 2 85077 Manching 48.715544, 11.533906 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Ingolstadt-Manching Lentoasema IGS

Zur General Aviation 2
85077 Manching
 
Puhelinnro +49-8966060060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service