Autonvuokraus
Karlsruhe Knielingen 24h
Piilota
Saksa // Karlsruhe // Karlsruhe Knielingen 24h
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karlsruhe Knielingen 24h: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Siemensallee 84
  76187 Karlsruhe DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: FKBC01
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt luotettavaan autonvuokraukseen Karlsruhen Knielingissä

Sixt Autovuokraamo tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Karlsruhen Knielingenissä, Lounais-Saksassa. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-ajoneuvoja BMW:ltä, Audilta, Mercedes Benziltä ja useilta muilta huippumerkeiltä, aina kilpailukykyiseen hintaan. Vuokra-auton varaaminen Sixtiltä käy helposti ja nopeasti verkkosivujemme tai sovelluksemme kautta. Vain muutama klikkaus, ja pian laadukas vuokra-auto odottaa sinua Karlsruhe Knielingenin Sixt-toimipisteellä valitsemanasi ajankohtana. Jos saavut hakemaan varaamaasi vuokra-autoa julkisilla liikennevälineillä, sijaitsee Knielingen Siemensalleen raitiovaunupysäkki kätevästi toimipisteemme edessä ja lähellä Knielingen Siemensin rautatieasemaa.

Laadukkaat vuokra-autot Karlsruhen Knielingenissä Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Karlsruhe Knielingenin vuokra-auto on valintasi huolettomaan matkailuun. Vuokra-auton kyydissä sinun ei tarvitse huolehtia julkisen liikenteen reiteistä ja aikataulusta tai siitä, millaisen lipun tarvitset mihinkin kulkuneuvoon, vaan voit liikkua paikasta toiseen rennosti omassa tahdissasi. Vuokra-autolla liikkuessasi voit tehdä myös spontaaneja päätöksiä ja pysähtyä silloin, kun mielenkiintoinen kohde tulee vastaan. Autonvuokraus Karlsurhe Knielingenin Sixtiltä kannattaa myös siksi, että vuokra-autolla matkustaessasi nautit erinomaisesta matkustusmukavuudesta. Ilmastoiduissa vuokra-autoissamme matka taittuu mukavasti säässä kuin säässä, ja vuokra-auton kyydissä kulkevat ilman ylimääräistä vaivaa niin matkatavarat, vaihtovaatteet, matkaeväät kuin tuliaisostoksetkin.

Vuokra-autojemme joukosta löytyy sopiva ajoneuvo monenlaisiin tarpeisiin

Meiltä löydät vuokra-autot aina henkilöautoista ja farmareista citymaastureihin ja urheiluautoihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu minibusseja ja paketti- sekä kuorma-autoja. Vuokra-automme muokkautuvat helposti erilaisten matkaseurueiden tarpeisiin kattavan lisäpalveluvalikoimamme ansiosta. Jos vuokra-auto tulee perheen käyttöön, on siihen mahdollista lisätä tarvittava määrä lastenistuimia pienemmille matkalaisille. Jos taas matkakohde on vuokra-autoilijoille entuudestaan tuntematon, voi varaukseen lisätä GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistamista. Lista kaikista lisäpalveluistamme näkyy varauksen yhteydessä autokategorian valinnan jälkeen. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessäsi, että varaus koskee autokategoriaa, emmekä voi välttämättä taata käyttöösi tietyn merkkistä tai mallista ajoneuvoa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karlsruhe Knielingen 24h FKBC01 Siemensallee 84 76187 Karlsruhe 49.030217, 8.345597 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Karlsruhe Knielingen 24h FKBC01

Siemensallee 84
76187 Karlsruhe
 
Puhelinnro +49-8966060060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service