Autonvuokraus
Karlsruhe Päärautatieasema
Piilota
Saksa // Karlsruhe // Karlsruhe Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karlsruhe Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bahnhofplatz 1 DB Reisezentrum
  76137 Karlsruhe DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: FKBX01
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 20:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Luota autonvuokrauksessa Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiin

Onnistunut matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Karlsruhen päärautatieasemalta. Vuokra-autolla saat lomastasi Karlsruhessa mahdollisimman paljon irti. Vuokra-autolla matkustaessasi nautit vapaudesta, jota ei muissa matkustusmuodoissa saa, sillä vuokra-auton kanssa voit suunnitella matkareittisi ja aikataulusi oman mielesi mukaan. Lisäksi vuokra-autolla on helppo seikkailla Karlsruhen ulkopuolelle ja tutustua muihin Lounais-Saksan mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Heidelbergin historialliseen kaupunkiin ja Schwarzwaldin vuoristoalueeseen. Vuokra-auto Karlsruhen päärautatieasemalta on erinomainen valinta myös Karlsruheen saapuville bisnesmatkustajille, sillä sen avulla on kätevä kulkea tapaamisesta toiseen. Kun varaat vuokra-autosi Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiltä etukäteen, vuokra-auto odottaa sinua kätevästi rautatieasemalla kaupunkiin saapuessasi. Toimipiste on hyvällä paikalla myös jo kaupungissa oleskeleville matkailijoille, sillä sinne on helppo saapua eri puolilta Karlsruhea. Karlsruhen keskusta on kävelyetäisyydellä, minkä lisäksi rautatieasemalle on helppo saapua esimerkiksi linja-autolla, raitiovaunulla tai S-Bahn-paikallisjunalla.

Valitse vuokra-autosi Sixtin kattavasta valikoimasta

Kun valitset vuokra-autosi Karlsruhen päärautatieaseman Sixtin laajasta valikoimasta, nautit matkallasi ensiluokkaisesta matkustusmukavuudesta. Uudenveroiset vuokra-automme BMW:ltä, Audilta, Mercedes Benziltä ja muilta huippumerkeiltä ovat erinomaisesti varusteltuja, ja kattavan lisäpalveluvalikoimamme avulla voit muokata vuokra-autopaketista juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi lastenistuimet ja turvakaukalot nuoremmille matkustajille, tuntemattomassa kohteessa suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit ja lisäkuljettajan valinta, jonka lisääminen varaukseen mahdollistaa useamman kuljettajan vuorottelun vuokra-auton ratissa. Voit myös varautua yllättäviin tilanteisiin lisäturvavaihtoehdoillamme. Kun varauksen lisäpalvelut ovat kohdillaan, sinä ja mahdollinen matkaseurueesi nautitte matkastanne rennon huolettomissa tunnelmissa. Sopivan vuokra-autopaketin kokoaminen käy helposti verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Autonvuokraus Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiltä onnistuu myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme vastaa myös mielellään kaikkiin kysymyksiisi autonvuokrauksesta Karslruhen päärautatieasemalla. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksen yhteydessä on mahdollista valita ainoastaan autokategoria, emmekä valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 20:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karlsruhe Päärautatieasema FKBX01 Bahnhofplatz 1 DB Reisezentrum 76137 Karlsruhe 48.994330, 8.401405 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Karlsruhe Päärautatieasema FKBX01

Bahnhofplatz 1 DB Reisezentrum
76137 Karlsruhe
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Victor-Gollancz-Str.
76137 Karlsruhe
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service