Auton vuokraus toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Karlsruhe Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Karlsruhe Päärautatieasema

Osoite

Bahnhofplatz 1 DB Reisezentrum, 76137 Karlsruhe, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00
La
07:00 - 17:00
Su
09:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Karlsruhe Päärautatieasema

Luota autonvuokrauksessa Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiin

Luota autonvuokrauksessa Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiin

Onnistunut matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Karlsruhen päärautatieasemalta. Vuokra-autolla saat lomastasi Karlsruhessa mahdollisimman paljon irti. Vuokra-autolla matkustaessasi nautit vapaudesta, jota ei muissa matkustusmuodoissa saa, sillä vuokra-auton kanssa voit suunnitella matkareittisi ja aikataulusi oman mielesi mukaan. Lisäksi vuokra-autolla on helppo seikkailla Karlsruhen ulkopuolelle ja tutustua muihin Lounais-Saksan mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Heidelbergin historialliseen kaupunkiin ja Schwarzwaldin vuoristoalueeseen. Vuokra-auto Karlsruhen päärautatieasemalta on erinomainen valinta myös Karlsruheen saapuville bisnesmatkustajille, sillä sen avulla on kätevä kulkea tapaamisesta toiseen. Kun varaat vuokra-autosi Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiltä etukäteen, vuokra-auto odottaa sinua kätevästi rautatieasemalla kaupunkiin saapuessasi. Toimipiste on hyvällä paikalla myös jo kaupungissa oleskeleville matkailijoille, sillä sinne on helppo saapua eri puolilta Karlsruhea. Karlsruhen keskusta on kävelyetäisyydellä, minkä lisäksi rautatieasemalle on helppo saapua esimerkiksi linja-autolla, raitiovaunulla tai S-Bahn-paikallisjunalla.
Valitse vuokra-autosi Sixtin kattavasta valikoimasta

Valitse vuokra-autosi Sixtin kattavasta valikoimasta

Kun valitset vuokra-autosi Karlsruhen päärautatieaseman Sixtin laajasta valikoimasta, nautit matkallasi ensiluokkaisesta matkustusmukavuudesta. Uudenveroiset vuokra-automme BMW:ltä, Audilta, Mercedes Benziltä ja muilta huippumerkeiltä ovat erinomaisesti varusteltuja, ja kattavan lisäpalveluvalikoimamme avulla voit muokata vuokra-autopaketista juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi lastenistuimet ja turvakaukalot nuoremmille matkustajille, tuntemattomassa kohteessa suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit ja lisäkuljettajan valinta, jonka lisääminen varaukseen mahdollistaa useamman kuljettajan vuorottelun vuokra-auton ratissa. Voit myös varautua yllättäviin tilanteisiin lisäturvavaihtoehdoillamme. Kun varauksen lisäpalvelut ovat kohdillaan, sinä ja mahdollinen matkaseurueesi nautitte matkastanne rennon huolettomissa tunnelmissa. Sopivan vuokra-autopaketin kokoaminen käy helposti verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Autonvuokraus Karlsruhen päärautatieaseman Sixtiltä onnistuu myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme vastaa myös mielellään kaikkiin kysymyksiisi autonvuokrauksesta Karslruhen päärautatieasemalla. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksen yhteydessä on mahdollista valita ainoastaan autokategoria, emmekä valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Karlsruhe Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 278 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
BMW 7 Series
BMW 7 Series
Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
VW Beetle
VW Beetle
Audi A3
Audi A3
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW 530
BMW 530
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW X5M 50
BMW X5M 50

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Karlsruhe Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Karlsruhe Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Karlsruhe Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?