Auton vuokraus alueella Stuttgart

 

Suosituin kohteessa Stuttgart

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Stuttgart Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Stuttgart

Sixtin autovuokraamo Stuttgartissa

Sixtin autovuokraamo Stuttgartissa

Vuonna 1912 perustetun erään maailman suurimpiin kuuluvan autovuokraamoketju Sixtin toimipisteitä löytyy yli 105 maasta ja meiltä voitkin vuokrata auton myös Stuttgartista, Saksasta. Autonvuokraus Stuttgartissa sujuu helposti ja vaivattomasti mistä tahansa kaupungissa sijaitsevista lukuisista toimipisteistämme, joita löytyy ympäri kaupunkia, niin Karlsruhen tai Stuttgartin päärautatieasemalta, Karlsruhen keskustasta, Metzingen outletcitystä, Ludwigsburgin rautatieasemalta, yhdinkeskustasta kuin lukuisilta muiltakin kaupungin alueilta. Autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin, mutta esimerkiksi lentoasemalla palvelevan toimipisteemme autokalustoon kuuluvat henkilöautot, farmarit, maasturit sekä urheilu- ja avoautot. Autovuokraamomme Stuttgartissa tarjoavat vuokraajalle erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla autonvuokrauksesta voi saada entistä enemmän irti. Esimerkiksi kaupungin ydinkeskustan toimipisteemme tarjoaa autovalikoimassaan sedaneita, farmareita, minibusseja, maastureita sekä urheilu- ja avoautoja. Laajan ajoneuvovalikoiman lisäksi toimipisteestä on mahdollista hankkia lisäpalveluna esimerkiksi automaattivaihteisto, navigointilaite, talvirenkaat, lumiketjut, tavarateline, erilaisia lastenistuimia ja turvakaukaloita sekä dieselmoottori tai lisäkuljettaja. Meiltä myös alle 25-vuotias voi aina vuokrata ajoneuvon pientä lisämaksua vastaan ja vaikka ajoneuvomme ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, tarjoamme myös erilaisia lisävakuuksia, joita voi halutessaan valita autonvuokrauksen yhteydessä. Yleensä autojemme ajokilometrit ovat myös vapaat. Varatessasi meiltä ajoneuvon, lupaamme sinulle tietyn kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme voi taata autosta tiettyä merkkiä tai mallia.
Ota kaikki irti vuokra-autosta Stuttgartissa

Ota kaikki irti vuokra-autosta Stuttgartissa

Autonvuokraus Stuttgartissa on hyvä valinta, sillä vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan kaupunkiin ja sen lähialuisiin. Maan loistavan tieverkoston vuoksi matka taittuu helposti myös kauemmaksikin. Kaupungissa vierailevan kannattaa vähintään ajaa alle 30 kilometrin päässä sijaitsevaan historialliseen pikkukaupunki Metzingeniin, josta löytyy lukuisia muotimerkkien tehtaanmyymälöitä. Koska Stuttgart on Saksan kuudenneksi suurin kaupunki riittää sielläkin tietysti nähtävää. Itse kaupungissa autojen ystävän kannattaa vierailla ainakin Mercedes-Benz- ja Porsche-museoissa, jotka sijaitsevat ydinkeskustan ulkopuolella erinomaisten tieyhteyksien päässä. Lisäksi vierailla kannattaa ainakin jollakin kaupungin ympäristön lukuisista viinirinteistä. Ydinkeskustasta puolestaan löytyvät niin kaupungin ooppera, teatteri kuin sen tärkeimmät taidemuseotkin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Stuttgart

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Stuttgart?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stuttgart sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Stuttgart.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Stuttgart?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Stuttgart. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 9327 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Matka Sixtille
(4,3)
Ajoneuvon palautus
(4,2)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Stuttgart

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Stuttgart?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Stuttgart?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Stuttgart?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?