Auton vuokraus toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Stuttgart Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Stuttgart Päärautatieasema

Osoite

Am Hauptbahnhof 2 LBBW im Innenhof, 70173 Stuttgart, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Stuttgart Päärautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kun saavut uuteen kaupunkiin, on kätevintä ottaa vuokra-auto alle heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Näin saat päivistäsi takuulla enemmän irti ja voit lähteä vaikkapa päiväretkellä hieman kauemmaskin. Autovuokraamomme sijaitsee aivan Stuttgartin keskustan tuntumassa, joten se on helppo löytää tästä Saksan vilkkaasta suurkaupungista. Toimipisteen tarkka sijainti on Stuttgartin päärautatieasema, joka on huomattavan suuri rakennus. Autovalikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja, jotka on varustettu muun muassa ilmastoinnilla ja turvatyynyillä. Autovuokraamomme Stuttgartin päärautatieasemalla tarjoaa kattavan autovalikoiman ja kilpailukykyiset hinnat. Vuokraa siis auto meiltä ja kierrä kaikki kaupungin ja sen lähistön nähtävyydet. Rajattomat kilometrit helpottavat reissaamista, kun sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista ylimääräisistä kustannuksista. Autonvuokraus helpottaa lomaa tai työmatkaa monella tapaa.
Autonvuokraus Saksassa onnistuu kätevästi Sixtin avulla

Autonvuokraus Saksassa onnistuu kätevästi Sixtin avulla

Sixtin autonvuokraus Saksassa Stuttgartin päärautatieasemalla palvelee kaikkia matkustajia, jotka haluavat nähdä ja kokea enemmän lomansa aikana. Meiltä voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä vaikkapa urheiluvälineiden kanssa, kannattaa silloin vuokrata joko pakettiauto tai minibussi. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä voit vuokrata auton, vaikka olisit alle 25-vuotias. Sen lisäksi voit jakaa ajovastuuta ottamalla autolle lisäkuskin. Saat tarvittaessa myös erinäisiä lisävarusteita, kuten vaikkapa lastenistuimen tai navigaattorin. Saatavana olevat lisävarusteet voi tarkastaa nettisivuiltamme varausta tehdessä. Asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Voit varata vuokra-auton Stuttgartin päärautatieaseman toimipisteestä kätevästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Muista myös, että tarjoamme autot myös bisnesmatkailuun. Halutessasi voit ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme, jossa asiakaspalvelijamme neuvottelee kanssanne parhaiten juuri teidän tarpeitanne vastaavan sopimuksen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Stuttgart Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 651 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Matka Sixtille
(4,3)
Ajoneuvon luovutus
(4,1)

Latest premium additions to the fleet

BMW iXM60
BMW iXM60
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A8
Audi A8
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
VW Multivan
VW Multivan
BMW M5
BMW M5
Defender 110
Defender 110

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stuttgart Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stuttgart Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stuttgart Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?