Auton vuokraus toimipisteestä Stuttgart Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Stuttgart Lentoasema

Osoite

Flughafenstr. 43/MWZ, 70629 Stuttgart, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Stuttgart Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Stuttgartin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Stuttgartin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla palvelee turisteja ja työmatkalaisia tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää omaan tarpeeseen sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voi vuokrata tavalliset henkilöautot, perheille hyvin käyvät farmarit, nelivetoiset katumaasturit ja esimerkiksi minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huolettomampaa, joten niistä kannattaakin maksaa hieman ylimääräistä. Vakuutukset ovat myös erittäin tärkeä osa auton vuokraamista. Jokaiseen vuokraan kuuluu tavallinen vakuutus, mutta meiltä saat kaiken kattavan vakuutuksen, joka voi olla hyvä valinta varsinkin kokemattomammalle kuljettajalle. Kun päämääränäsi on Stuttgartin lentoasema, eli STR, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla käy näppärästi

Autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla käy näppärästi

Stuttgartin kansainvälinen lentoasema on yksi Saksan vilkkaimmista lentoasemista. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Se on siis erittäin helppo löytää. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja myös palautetaan sinne. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä sopii etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Auton voi vuokrata joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Tutustu tähän upeaan kaupunkiin vuokra-autolla

Tutustu tähän upeaan kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Vuokra-autolla sinä ja seurueesi pääsette kulkemaan paikasta toiseen, jolloin lomasta saa enemmän irti. Stuttgart on Baden-Württembergin pääkaupunki. Se on erityisen tunnettu autotehtaistaan. Turistien keskuudessa suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa Mercedes-Benzin tehdas, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella. Autofaneja ilahduttavat varmasti myös Mercedes-Benz- ja Porsche-museot. Koko perheelle sopiva vierailukohde on eläintarha, joka sijaitsee myös hieman syrjässä, Bad Cannstattissa. Suurkaupungissa välimatkat voivat olla pitkiä, joten vuokra-auto saattaakin tulla enemmän kuin tarpeeseen. Vuokra-auton avulla kaupunkiin pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata esimerkiksi netistä jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä. Näin sinun ei tarvitse suunnitella kaikkea valmiiksi etukäteen, vaan voit tehdä suunnittelemattomia reissuja myös lähialueille.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stuttgart Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Stuttgart Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stuttgart Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stuttgart Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stuttgart Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 4256 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stuttgart Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stuttgart Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stuttgart Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?