Autonvuokraus
Stuttgart Lentoasema
Piilota
Saksa // Stuttgart // Stuttgart Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Stuttgart Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 43/MWZ
  70629 Stuttgart DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: STR
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Stuttgartin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla palvelee turisteja ja työmatkalaisia tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää omaan tarpeeseen sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voi vuokrata tavalliset henkilöautot, perheille hyvin käyvät farmarit, nelivetoiset katumaasturit ja esimerkiksi minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huolettomampaa, joten niistä kannattaakin maksaa hieman ylimääräistä. Vakuutukset ovat myös erittäin tärkeä osa auton vuokraamista. Jokaiseen vuokraan kuuluu tavallinen vakuutus, mutta meiltä saat kaiken kattavan vakuutuksen, joka voi olla hyvä valinta varsinkin kokemattomammalle kuljettajalle. Kun päämääränäsi on Stuttgartin lentoasema, eli STR, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla käy näppärästi

Stuttgartin kansainvälinen lentoasema on yksi Saksan vilkkaimmista lentoasemista. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Se on siis erittäin helppo löytää. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja myös palautetaan sinne. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä sopii etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Auton voi vuokrata joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tähän upeaan kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Stuttgartin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Vuokra-autolla sinä ja seurueesi pääsette kulkemaan paikasta toiseen, jolloin lomasta saa enemmän irti. Stuttgart on Baden-Württembergin pääkaupunki. Se on erityisen tunnettu autotehtaistaan. Turistien keskuudessa suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa Mercedes-Benzin tehdas, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella. Autofaneja ilahduttavat varmasti myös Mercedes-Benz- ja Porsche-museot. Koko perheelle sopiva vierailukohde on eläintarha, joka sijaitsee myös hieman syrjässä, Bad Cannstattissa. Suurkaupungissa välimatkat voivat olla pitkiä, joten vuokra-auto saattaakin tulla enemmän kuin tarpeeseen. Vuokra-auton avulla kaupunkiin pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata esimerkiksi netistä jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä. Näin sinun ei tarvitse suunnitella kaikkea valmiiksi etukäteen, vaan voit tehdä suunnittelemattomia reissuja myös lähialueille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Stuttgart Lentoasema STR Flughafenstr. 43/MWZ 70629 Stuttgart 48.689590, 9.216380 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Stuttgart Lentoasema STR

Flughafenstr. 43/MWZ
70629 Stuttgart
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service