Autonvuokraus
Seychelles Lentoasema
Piilota
Seychellit // Mahe // Seychelles Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Seychelles Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: International Airport
  . Mahe SC +248-424-8032
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SEZ
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Seychellesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Seychellesin lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi kätevästi ja huoletta, vuokra-autolla ajaen. Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä on hyvä valinta, kun haluat tutustua nähtävyyksiin joustavasti - kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Autovuokraamon löydät lentokentältä, kun käännyt tullin jälkeen vasemmalle. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, lapsiperheille sopivan farmarin tai maasturin haastavia ajo-olosuhteita silmälläpitäen. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä.

Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä

Seychellesin lentokenttä, lyhennettynä SEZ, sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä pääkaupunki Victoriasta, jonne matka lentokentältä taittuu vuokra-autolla ajaen noin 15 minuutissa. Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit myös kysyä samalla asiakaspalvelustamme mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Lentosi saavuttua saat vuokra-auton käyttöösi lentokentällä asioidessasi Sixt-toimipisteellä. Seychellisistä löytyy myös muita Sixt-toimipisteitä esimerkiksi Victoriasta, joten edulliset ja luotettavat vuokra-autot ovat helposti saatavillasi koko matkasi ajan.

Victoria - Seychellesin hurmaava pääkaupunki

Victoria on Seychellien tasavallan pääkaupunki, joka sijaitsee Mahe-saaren koillisosissa. Victoriassa riittää paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-autolla pääset kiertämään lukuisat mielenkiintoiset kohteet kätevästi. Voit vaikkapa ajaa ostoksille kaupungin torille, jonka kojuilta voit ostaa tuoreita vihanneksia ja hedelmiä sekä matkamuistoja ja paikallisia yrttejä ja mausteita. Aamuisin täällä on myös tarjolla kattava valikoima meren antimia. Herkkusuiden kannattaa vierailla myös ravintola Marie-Antoinettessa, jonka kaunis sisustus ja perinteinen menu tarjoavat ikimuistoisen ravintolakokemuksen.

Luonnonhistoriallisessa museossa on mahdollisuus tutustua saaren geologiaan ja kasvillisuuteen. Luonnonystävien kannattaa vierailla myös kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa voi ihastella mm. pientä sademetsäaluetta ja maustelehtoa. Alueella toimii myös kahvila. Kaupungin keskustassa voit käydä ihastelemassa keskustan keskipisteenä olevaa kellotornia, joka on pienennetty näköisversio Lontoon Vauxhall Bridgen kellotornista. Kellotornin vieressä sijaitsee vanha oikeustalo, joka edustaa näyttävästi kreoliarkkitehtuuria. Taiteesta kiinnostuneiden kannattaa vierailla Sunstroken taidegalleriassa, jossa on näytillä George Camillen ihastuttavia maalauksia. Camion Hallin ostoskeskuksessa voit ostaa paikallista taidetta ja käsitöitä. Autonvuokraus lentokentältä on hyvä tapa varmistaa, että ehdit näkemään nämä ja monet muut mielenkiintoiset nähtävyydet. Ota siis vuokra-auto käyttöösi ja lähde tutkimusretkelle valloittamaan ihastuttava Seychellit!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Seychelles Lentoasema SEZ International Airport . Mahe -4.674444, 55.521944 +248-424-8032

Sixt-toimipiste Seychelles Lentoasema SEZ

International Airport
. Mahe
 
Puhelinnro +248-424-8032

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service