Autonvuokraus
Seychelles Mahe/Beau Vallon
Piilota
Seychellit // Mahe // Seychelles Mahe/Beau Vallon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Seychelles Mahe/Beau Vallon: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria SC +248-424-8032
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SEZC03
Aukioloajat
ma. - su.08:30 - 20:00
Juhlapyhä08:30 - 20:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Autonvuokrauksella Sixtiltä Mahé Beau Vallonista saat sujuvan alun matkallesi

Tervetuloa aloittamaan reissusi sujuvasti Sixt Mahé Beau Vallonin kautta! Toimipisteemme sijaitsee Seychellien pääsaarella Mahélla, Beau Vallonissa, josta löytyy yksi saaren kauneimmista rannoista. Sixt Mahé Beau Valloniin suunnistat kätevästi niin lentokentältä, joka sijaitsee noin 13 km etäisyydellä, tai saaren pääkaupungista Victoriasta on matkaa vain noin 4 km ja myös sieltä liikenneyhteydet toimipisteellemme ovat hyvät. Paikan päälle pääset helposti joko linja-autolla tai taksilla, jonka jälkeen matkaa voit jatkaa helposti omalla Sixt-vuokra-autolla. Lomalaiset paikasta toiseen vie käytännölliset ja tyylikkäät henkilöautot tai tilan tarpeeseen sopivat farmarit. Liiketapaamiseen suunnistat taas näyttävällä maasturilla, jolla taittuu haastavammatkin maastot. Matkasi voi alkaa rentouttavasti, kun toimipisteeltämme voit suunnistaa vaikkapa suoraan läheiseen kansallispuistoon vaeltamaan, jonne Sixtin vuokra-auto vie sinut turvallisesti. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon viikon jokaisena päivänä.

Koe Seychellit ainutlaatuisesti Sixt Mahé Beau Vallonin laadukkaalla vuokra-autolla

Kun haluat kokea ja nähdä ainutlaatuisen Mahén saaren mahdollisimman monipuolisesti, varaa oma vuokra-autosi Sixt Mahé Beau Vallonista! Ystävällinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri oikean vuokra-auton tarpeisiisi ja voitkin auton varata jo etukäteen verkkosivujemme tai mobiilisovelluksen kautta. Kaikki automme ovat laadukkaiden merkkien uusimpia malleja ja jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Meiltä ovat saatavilla myös kattavat lisäpalvelut, jotka tekevät ajonautinnostasi vieläkin ainutlaatuisemman. Tarjoamme sinulle vapaat ajokilometrit ja reittivalinnat onkin helppo tehdä GPS-navigaattorin avustuksella tai halutessasi voit jakaa ajonautinnon lisäkuljettajan kanssa. Myös kattavat vakuutuksemme tuovat lisäturvaa ajoreiteillesi ja voit rauhassa keskittyä vain siihen, minne viet Sixt-vuokra-autosi seuraavaksi. Sovittaessa voit myös noutaa tai palauttaa vuokra-autosi Sixt Mahé Beau Vallonin toimipisteeseen vuorokauden ympäri.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:30 - 20:00
Juhlapyhä08:30 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Seychelles Mahe/Beau Vallon SEZC03 St Louis Road/Macouti House 62555 Victoria -4.618379, 55.430014 +248-424-8032

Sixt-toimipiste Seychelles Mahe/Beau Vallon SEZC03

St Louis Road/Macouti House
62555 Victoria
 
Puhelinnro +248-424-8032

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service