Autonvuokraus
Oulu
Piilota
Suomi // Oulu
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oulu

Sixt toivottaa teidät tervetulleeksi Ouluun. Palvelupisteemme löytyvät helposti ja jonne pääsette kätevästi milloin vain. Autovalikoimamme on mittava ja palvelemme teitä mielellämme vuorokauden ympäri. Oulussa meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4 sekä Pakettiautot. Kattavat palvelumme Sixt Autonvuokraus Oulu pisteissä takaavat teille sopivimman ratkaisun teillä liikkumiseen.

 
 • Oulu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Oulu Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Pakkahuoneenkatu 32
  90100 Oulu

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.10:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Oulu Äimärautio/Wetteri

  Sixt Autonvuokraus
  Äimäkuja 3
  90400 Oulu

  ma. - pe.07:30 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokratkaa auto Oulussa valitsemalla Sixt Autovuokraamo Oulu

Automme sisältävät kaikenkattavat varusteet sekä tekniset hienoudet kuten navigaattori ja mp3 soitin. Olitte sitten loma- tai työmatkalla, Sixt Autovuokraamo Oulu palvelee teitä parhaansa mukaan joten ottakaa yhteyttä niin voimme katsoa teille juuri oikean auton matkallenne. Niin lyhyet kuin pitkätkin matkat taittuvat helpoiten valitsemalla Sixt vuokra-autot Oulu.

Sixt Autonvuokraus Oulu

Oulusta löydätte paljon tekemistä ja nähtävää, ja näihin pääsette kätevimmin tutustumaan valitsemalla Sixt vuokra-autot Oulu. Vuoden ympäri Oulu tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä innovaation ja yliopistojen helmassa. Oulun keskeiset kauppakaikat ja hotellit ovat hyvin sijoitettu valtaväylien varteen ja niihin pääsette suoraan valitsemalla Sixtin vuokra-autot Oulu. Keskustasta löytyy myös rautatieasema sekä muut keskeiset palvelut. Rauhallinen ja selkeä liikkuminen Oulussa takaa teille turvallisen ja helpon kohteen, jossa löytyy tekemistä myös koko perheelle. Myös talvelle löytyy paljon eri aktiviteetteja kuten hiihtokeskuksia lyhyen ajomatkan etäisyydellä. Sixtin vuokra-autot Oulu alle ja Oulusta saatte enemmän irti.

Sixt Autonvuokraus Oulu auttaa teitä tutustumaan Ouluun

Useimmat autovuokraamo pisteemme tarjoavat 24h palvelun eli juuri silloin kun se teille sopii. Auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja voitte myös palauttaa sen eri kaupungissa valitsemalla Sixtin Autovuokraamo Oulu. Helppoa ja kätevää liikkumista Oulussa teille tarjoaa Sixt Autonvuokraus Oulu. Tutustukaa lisää palveluihimme autovuokraamo Oulu pisteessä verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Oulussa liikkuminen on mieluisaa. Tavoitatte helposti lukuisia kohteita ja nähtävyyksiä valitsemalla Sixt vuokra-autot. Ottakaa kaupunki helposti haltuun kanssamme. Sixtin vuokra-autot Oulu helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Autamme teitä mielellämme kaikkeen Oulussa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Liikkuminen Oulussa on turavallista ja huoletonta kun alla on Sixtin vuokra-autot Oulu. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Oulussa alueella tai vaikka kauemmaksikin. Mikäli olette kiinnostunut kuinka Sixt voi palvella yritystänne, meillä on kattava valikoima kilpailukykyisiä etuja kuten markkinoiden suurin premium autojen kalusto. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service