Autonvuokraus
Oulu Lentoasema
Piilota
Suomi // Oulu // Oulu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oulu Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo FI +358-201122590
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OUL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Oulu Lentoasema

Tervetuloa pohjoisempaan Suomeen! Liikut täällä mukavasti vuokra-autolla, jonka saat palvelevasta Sixt autonvuokrauksesta Oulun lentoasemalta. Sixt toimipisteemme Oulussa tarjoaa henkilöautoja taloudellisuutta arvostavalle, luksusmalleihin tottuneelle ja vaihtoehtoja siltä väliltä. Valikoimassamme ovat myös maasturit, pakettiautot ja koko perheelle sopivat farmarimallit. Varaa haluamasi autoluokka kätevästi netissä, puhelimitse tai sähköpostilla ja nouda vuokra-auto toimipisteestämme. Vuokra-auton voit palauttaa 24h, eli milloin sinulle parhaiten sopii. Lisää ajomukavuutta ennestään tuntemattomille teille tuovat lisäpalvelumme GPS-navigointilaite, ja mieltä rauhoittavat lisäksi mm. tiepalvelu ja lasi-ja rengasturva. Ajeletko lasten kanssa? Valitse lisävarusteistamme lasten turvaistuimet, ja matkanteko muuttuu mukavammaksi myös pienemmille kyytiläisille.

Autonvuokraus Oulun lentoasemalla

Oulun lentoasema, lyhennettynä OUL, sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Oulunsalossa. Lähin suuri kaupunki on Oulun kaupunki, jonka keskustaan on autolla matkaa noin 14 kilometriä, ja Joulupukin luo Rovaniemelle ajaa vajaassa kolmessa tunnissa. Oulun keskustasta on bussikuljetus Oulunsalon lentoasemalle noin 15 minuutin välein, ja lentokentälle on hyvät linja-autoyhteydet myös muualta Oulun seudulta. Sixt autonvuokraamon toimipiste Oulun lentoasemalla on helposti löydettävissä sisätiloissa, terminaalissa turvatarkastuksen edessä.

Elämyksien Oulu ja Lappi lähellä

Oulu tarjoaa aktiiviliikkujalle, hemmottelijalle, kulttuurista kiinnostuneelle ja herkuttelijalle runsaasti vaihtoehtoja viihtymiseen. Ota Sixtiltä vuokra-auto alle ja hurauta porukalla Syöte-hiihtokeskukseen, jossa viihtyvät lapsiperheet ja kaveriporukat. Lumettomana aikana Syötteen kansallispuistossa voi patikoida tai vaikkapa maastopyöräillä. Syötteelle on vain 140 kilometrin matka Oulusta. Herkuttelija ja luonnonystävä viihtyy Nallikarissa, jossa palvelee herkkuineen Ravintola Nallikari upeassa merellisessä maisemassa. Nallikariin ajelee Oulusta noin 15 minuutissa. Lapset takapenkillä varmastikin haluavat, että suuntaat Sixtin vuokra-auton kohti Rovaniemeä ja Joulupukin pajaa. Sinne on Oulusta vajaan kolmen tunnin matka ja perillä voi yöpyä vaikka Rovaniemellä. Oulussa kannattaa jalkautua tunnetulle Rotuaari-kävelykadulle, jonka varrelta löydät useat ostos- ja herkuttelumahdollisuudet, kuuluisan vedessä pyörivän pallon järkäleen ja tietysti myös leppoisat oululaiset. Historian havinaa voi aistia Kierikkikeskuksessa, jonne ajaa Oulusta vajaassa tunnissa. Kierikkikeskuksessa voi tutustua alueelta löydettyihin kivikauden aikaisiin asumuksiin, työkaluihin jne. Vuokra-auto antaa vapauden kulkea useiden nähtävyyksien ja kokemuksien äärelle Oulussa ja lähiseuduilla. Hyppää sinäkin Sixtin kyytiin ja tutustu pohjoiseen Suomeen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oulu Lentoasema OUL Lentokentaentie 90461 Oulunsalo 64.928830, 25.372480 +358-201122590

Sixt-toimipiste Oulu Lentoasema OUL

Lentokentaentie
90461 Oulunsalo
 
Puhelinnro +358-201122590

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Toimipisteemme on terminaalin sisällä turvatarkastuksen edessä.


Autolla:

Sixt Oulu Lentoasema sijaitsee Oulunsalossa n. 15km päässä Oulun keskustasta. Toimipisteeseen on bussiyhteys Oulun keskustasta.


Julkisella kulkuneuvolla:

Bussi numero 19 kulkee neljä kertaa tunnissa arkisin ja kahdesti tunnissa viikonloppuisin. Matka-aika on noin 30-45min.


Sixt-pysäköinti:

Vuokra-autoille tarkoitetut parkkipaikat sijaitsevat Oulun lentoaseman vieressä, noin 200m päässä terminaalista, Oulusta päin tultaessa terminaalin oikealla puolella. Alueella on myös kaksi maksullista parkkialuetta (P1- ja P2-parkkialueet).


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lentokentän aukioloaikojen puitteissa. Pysäköi auto tällöin vuokra-autojen parkkipaikalle, jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin sisällä sijaitsevan Sixt-palvelupisteen avaimenpalautuslokeroon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service