Autonvuokraus
Oulu Päärautatieasema
Piilota
Suomi // Oulu // Oulu Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oulu Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rautatienkatu 5
  90100 Oulu FI +358-201122590
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: OULX01
Sixt-toimipiste: 2508
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Oulu Päärautatieasema

Sixt Oulu päärautatieasema

Oulun päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Sixtin toimipiste löytyy helposti osoitteesta Rautatienkatu 6. Toimipiste näkyy asemarakennuksen edestä katsottuna oikealla ja kävelet sinne rautatieasemalta vain muutaman minuutin. Sixt Oulu Päärautatieasema palvelee kuutena päivänä viikossa ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti. Mikäli sinulla ei vielä ole varausta voit soittaa meille numeroon 020 11 22 590. Rautatieaseman toimipisteeseen pääset kätevästi myös bussilla, katso saapumisohjeet alta. Toimipisteestämme on kävelyetäisyys Oulun keskustaan ja moniin hotelleihin, mikäli olet jo palauttanut vuokra-auton pisteeseemme. Meitä lähin huoltoasema on Neste Express osoitteessa Linnankatu 21.

Autonvuokraus Oulusta

Sixt Autovuokraamo vuokraa autoja Oulusta helposti ja edullisesti! Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Vuokra-autoilu Oulussa

Sixtin vuokra-autolla pääset tutustumaan kätevästi Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan nähtävyyksiin. Tämä Sixt Autovuokraamon toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Oulun ydinkeskustassa. Oulun suurin ostos- ja kävelykatu, Rotuaari, sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Rotuaari jatkuu rantaan, kohti Kauppatoria, jossa on Kauppahalli ja sen edessä toria alati vahtiva Toripoliisi. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneen kannattaa käydä tutustumassa Tuomiokirkkoon, sekä Pikisaaren ihastuttaviin puurakennuksiin. Pikniklounaan voi käydä nauttimassa Hupisaarilla, joista löytyy kauniiden puistojen lisäksi myös Pohjois-Pohjanmaan museo. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Tiedekeskus Tietomaahan, jonne pääsee Ainolan puiston läpi Hupisaarilta. Myös useat hiihtokeskukset sijaitsevat helpon ajomatkan päässä, esimerkiksi Syöte 150 km, Ruka 250 km sekä Paljakka 170 km.

Vuokraa auto Oulusta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oulu Päärautatieasema OULX01 Rautatienkatu 5 90100 Oulu 65.012410, 25.484412 +358-201122590 +358-201122501

Sixt-toimipiste Oulu Päärautatieasema OULX01

Rautatienkatu 5
90100 Oulu
 
Puhelinnro +358-201122590
Faksi +358-201122501

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Toimipisteemme Oulu Päärautatieasema sijaitsee nimensä mukaisesti Oulun rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, Oulun ydinkeskustassa. Toimipisteemme osoite on Rautatienkatu 6 ja se sijaitsee noin 100 metrin kävelymatkan päässä pohjoista kohden. Toimipisteemme on kaduntasossa kerrostalon alakerrassa.


Julkisella kulkuneuvolla:

Junalla Ouluun saapuvat asiakkaat löytävät toimipisteen reittiohjeet Näin löydät Sixtin-kohdasta. Sixtin toimipiste sijaitsee Oulun keskustassa, Rautatienkadulla. Oulun linja-autoasema sijaitsee 200 metrin päässä rautatieasemalta, ainoastaan raiteet erottavat nämä asemat toisistaan. Raiteiden alitse kulkee tunneli, jota pitkin pääset helposti rautatieasemalle, josta on noin 100 metriä Sixtin toimipisteeseen. Kaikki Oulun City-bussit (A, B ja C linjat) pysähtyvät myös Rautatienkadulla, lähellä päärautatieasemaa.


Sixt Parking:

Palauttaessasi Sixtiltä vuokraamasi auton, voit pysäköiden sen Rautatieaseman päärakennuksen edessä olevalle pysäköintialueelle. Tässä toimipisteessä ei ole omaa Sixt-merkittyä pysäköintialuetta, mutta virkailijamme antavat pysäköinnistä lisätietoa vuokra-autoa noutaessasi.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Varauksen tehtyäsi toimipiste on sinuun yhteydessä 48h sisällä. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus on mahdollista toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella. Pysäköi vuokra-autorautatieaseman päärakennuksen edessä olevalla pysäköintialueelle ja palauta avaimet toimipisteen sisäänkäynnin luona olevaan avainten palautuslaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä