Autonvuokraus
Oulu Päärautatieasema
Piilota
Suomi // Oulu // Oulu Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oulu Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pakkahuoneenkatu 32
  90100 Oulu FI +358-201122590
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: OULX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la. - su.10:00 - 16:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Oulu päärautatieasema

Oulun päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Sixtin toimipiste löytyy helposti osoitteesta Rautatienkatu 6. Toimipiste näkyy asemarakennuksen edestä katsottuna oikealla ja kävelet sinne rautatieasemalta vain muutaman minuutin. Sixt Oulu Päärautatieasema palvelee kuutena päivänä viikossa ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti. Mikäli sinulla ei vielä ole varausta voit soittaa meille numeroon 020 11 22 590. Rautatieaseman toimipisteeseen pääset kätevästi myös bussilla, katso saapumisohjeet alta. Toimipisteestämme on kävelyetäisyys Oulun keskustaan ja moniin hotelleihin, mikäli olet jo palauttanut vuokra-auton pisteeseemme. Meitä lähin huoltoasema on Neste Express osoitteessa Linnankatu 21.

Autonvuokraus Oulusta

Sixt Autovuokraamo vuokraa autoja Oulusta helposti ja edullisesti! Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Vuokra-autoilu Oulussa

Sixtin vuokra-autolla pääset tutustumaan kätevästi Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan nähtävyyksiin. Tämä Sixt Autovuokraamon toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Oulun ydinkeskustassa. Oulun suurin ostos- ja kävelykatu, Rotuaari, sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Rotuaari jatkuu rantaan, kohti Kauppatoria, jossa on Kauppahalli ja sen edessä toria alati vahtiva Toripoliisi. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneen kannattaa käydä tutustumassa Tuomiokirkkoon, sekä Pikisaaren ihastuttaviin puurakennuksiin. Pikniklounaan voi käydä nauttimassa Hupisaarilla, joista löytyy kauniiden puistojen lisäksi myös Pohjois-Pohjanmaan museo. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Tiedekeskus Tietomaahan, jonne pääsee Ainolan puiston läpi Hupisaarilta. Myös useat hiihtokeskukset sijaitsevat helpon ajomatkan päässä, esimerkiksi Syöte 150 km, Ruka 250 km sekä Paljakka 170 km.

Vuokraa auto Oulusta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la. - su.10:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oulu Päärautatieasema OULX01 Pakkahuoneenkatu 32 90100 Oulu 65.010377, 25.479353 +358-201122590

Sixt-toimipiste Oulu Päärautatieasema OULX01

Pakkahuoneenkatu 32
90100 Oulu
 
Puhelinnro +358-201122590

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

Oulun rautatieaseman SIXT-toimipiste sijaitsee rautatieaseman päärakennuksen välittömässä läheisyydessä, korttelin verran rautatieasemalta lounaan suuntaan. Toimistomme on kerrostalon katutasossa Pakkahuoneenkadun ja Koulukadun risteyksessä.


Julkisella kulkuneuvolla:

Oulun linja-autoasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta: ainoastaan rautatie erottaa nämä asemat toisistaan. Rautatien raiteiden alitse kulkee tunneli, jota pitkin pääset helposti rautatieasemalle, toimipisteemme välittömään läheisyyteen. Kaupungin bussilinjat kulkevat läheisillä kaduilla.


SIXT Parking:

SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat toimiston vieressä rakennuksen sisäpihalla, osoitteessa Koulukatu 31.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat toimiston vieressä rakennuksen sisäpihalla, osoitteessa Koulukatu 31. Palauta avaimet parkkipaikan seinässä olevaan SIXT-merkittyyn avainpalautusluukkuun.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service