Autonvuokraus
Oulu Päärautatieasema
Piilota
Suomi // Oulu // Oulu Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oulu Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rautatienkatu 5
  90100 Oulu FI +358-201122590
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: OULX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la. - su.10:00 - 16:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Oulu päärautatieasema

Oulun päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Sixtin toimipiste löytyy helposti osoitteesta Rautatienkatu 6. Toimipiste näkyy asemarakennuksen edestä katsottuna oikealla ja kävelet sinne rautatieasemalta vain muutaman minuutin. Sixt Oulu Päärautatieasema palvelee kuutena päivänä viikossa ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti. Mikäli sinulla ei vielä ole varausta voit soittaa meille numeroon 020 11 22 590. Rautatieaseman toimipisteeseen pääset kätevästi myös bussilla, katso saapumisohjeet alta. Toimipisteestämme on kävelyetäisyys Oulun keskustaan ja moniin hotelleihin, mikäli olet jo palauttanut vuokra-auton pisteeseemme. Meitä lähin huoltoasema on Neste Express osoitteessa Linnankatu 21.

Autonvuokraus Oulusta

Sixt Autovuokraamo vuokraa autoja Oulusta helposti ja edullisesti! Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Vuokra-autoilu Oulussa

Sixtin vuokra-autolla pääset tutustumaan kätevästi Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan nähtävyyksiin. Tämä Sixt Autovuokraamon toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Oulun ydinkeskustassa. Oulun suurin ostos- ja kävelykatu, Rotuaari, sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Rotuaari jatkuu rantaan, kohti Kauppatoria, jossa on Kauppahalli ja sen edessä toria alati vahtiva Toripoliisi. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneen kannattaa käydä tutustumassa Tuomiokirkkoon, sekä Pikisaaren ihastuttaviin puurakennuksiin. Pikniklounaan voi käydä nauttimassa Hupisaarilla, joista löytyy kauniiden puistojen lisäksi myös Pohjois-Pohjanmaan museo. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Tiedekeskus Tietomaahan, jonne pääsee Ainolan puiston läpi Hupisaarilta. Myös useat hiihtokeskukset sijaitsevat helpon ajomatkan päässä, esimerkiksi Syöte 150 km, Ruka 250 km sekä Paljakka 170 km.

Vuokraa auto Oulusta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la. - su.10:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oulu Päärautatieasema OULX01 Rautatienkatu 5 90100 Oulu 65.012410, 25.484412 +358-201122590

Sixt-toimipiste Oulu Päärautatieasema OULX01

Rautatienkatu 5
90100 Oulu
 
Puhelinnro +358-201122590

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

Oulun rautatieaseman SIXT-toimipiste sijaitsee rautatieaseman päärakennuksen välittömässä läheisyydessä, noin 100 metrin kävelymatkan päässä pohjoisen varrella. Toimistomme on kerrostalon katutasossa rautatieasemaa vastapäätä Rautatienkadun toisella puolen.


Julkisella kulkuneuvolla:

Junalla Ouluun saapuvat asiakkaat löytävät toimipisteen reittiohjeet "Näin löydät SIXTin"-kohdasta. Toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustassa, Rautatienkadun varressa. Oulun linja-autoasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta: ainoastaan rautatie erottaa nämä asemat toisistaan. Rautatien raiteiden alitse kulkee tunneli, jota pitkin pääset helposti rautatieasemalle, josta on noin 100 metriä SIXTin toimipisteeseen. Kaikki Oulun City-bussit (A, B ja C linjat) pysähtyvät rautatieaseman päärakennuksen edessä.


SIXT Parking:

Parkkeeraa ajoneuvo mille tahansa kadunvarsipaikalle SIXT-toimipisteen korttelin ympärillä oleville kiekkopaikoille Linnankadulla, Koulukadulla tai Kajaaninkadulla. Aseta parkkikiekkoon saapumisaika, ja palauta avaimet toimipisteelle. Mikäli vapaata parkkipaikkaa ei löydy, soitathan.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Parkkeeraa ajoneuvo mille tahansa kadunvarsipaikalle SIXT-toimipisteen korttelin ympärillä oleville kiekkopaikoille Linnankadulla, Koulukadulla tai Kajaaninkadulla. Aseta parkkikiekkoon saapumisaika, ja palauta avaimet toimipisteelle toimiston etuovesta löytyvään avainpalautuslokeroon. Mikäli vapaata parkkipaikkaa ei löydy, soitathan SIXT-toimipisteelle.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service