Autonvuokraus
Oulu Äimärautio/Wetteri
Piilota
Suomi // Oulu // Oulu Äimärautio/Wetteri
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oulu Äimärautio/Wetteri: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Äimäkuja 3
  90400 Oulu FI +358-201122590
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: OULC02
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo odottaa sinua Oulussa

Mikäli seuraava kohteesi on töiden tai loman puolesta Oulu, kannattaa matka aloittaa Sixt Autovuokraamo Oulu Äimärautio/Wetterin kautta, niin voit jatkaa matkaasi täysin omien aikataulujen puitteissa omalla Sixtin vuokra-autolla. Tarjoamme laadukkaat merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan ja aina jo valmiiksi hyvin varusteltuina. Toimipisteemme löydät 4 kilometrin päässä Oulun keskustasta ja paikalle pääset kätevästi esimerkiksi bussilla noin 15 minuutissa. Matkaa Oulussa on entistä kätevämpi jatkaa omalla vuokra-autolla, joka kuljettaa sinut turvallisesti kohteesta toiseen. Vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme. Sixt Oulu Äimärautio/Wetterin valikoimaan kuuluvat tyylikkäät henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit yksinmatkustavalle ja isommallekin seurueelle. Näyttävät urheilu- ja avoautomme eivät jätä ketään kylmäksi, vaan niillä teet vaikutuksen kanssamatkustajiin. Seikkailuhenkeä reissuun tuovat tilavat maasturit, jolla taittuvat ajomatkat mukavasti. Tavarankuljetusta varten meiltä löytyy käteviä pakettiautoja. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä kysymyksissä koskien autonvuokrausta Oulu Äimärautio/Wetterin toimipisteessämme!

Nauti Oulusta enemmän Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Oulu Äimärautio/Wetterin toimipisteestämme tarjoaa monipuolisen kattauksen laadukkaita ja hyvin varusteltuja vuokra-autoja aina edulliseen hintaan. Varaustasi voit helposti muokata tarpeidesi mukaan ja lisätä siihen lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi entistäkin sujuvamman. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja niiden kaveriksi mukava lisä on GPS-navigaattori, joka auttaa reittivalinnoissa ja tekee matkastasi nautinnollisemman, kun voit keskittyä kartanlukemisen sijaan ajomukavuuteen. Lapsiperheille suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, on lisäkuljettaja mahdollista lisätä varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa. Ystävällisesti pyydämme myös huomioimaan, että voimme luvata vuokra-ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat vasta noutovaiheessa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oulu Äimärautio/Wetteri OULC02 Äimäkuja 3 90400 Oulu 64.985884, 25.468391 +358-201122590

Sixt-toimipiste Oulu Äimärautio/Wetteri OULC02

Äimäkuja 3
90400 Oulu
 
Puhelinnro +358-201122590

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

Toimipisteemme sijaitsee 4km päässä Oulun keskustasta Wetteri Oulun Äimäraution toimipisteessä, Limingantien ja Poikkimaantien kulmauksessa ravirataa vastapäätä. Linja-autopysäkit "Äimärautio P" ja "Äimärautio E" ovat muutaman sadan metrin päässä toimipisteestämme Limingantien varressa.


Autolla/Julkisella kulkuneuvolla:

Ydinkeskustasta on noin neljän kilometrin matka toimipisteellemme. Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat toimipisteemme vierestä Limingantietä, ja pysähtyvät linja-autopysäkeillä "Äimärautio P" ja "Äimärautio E" muutaman sadan metrin päässä toimipisteestämme. Auton parkkeeraus toimipisteellämme on ilmaista.


SIXT-pysäköinti:

SIXT-parkkipaikat sijaitsevat toimipisteen välittömässä läheisyydessä ulkona.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. Parkkeeraa auto Wetterin Mercedes-Benz-rakennuksen edessä Äimäkujan varressa oleville parkkipaikoille toimipisteen eteen. Avainten palautus tapahtuu Mercedes-Benz-sisäänkäynnin vieressä olevaan avaimenpalautuslaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service