Autonvuokraus
Rovaniemi/CityHotel
Piilota
Suomi // Rovaniemi // Rovaniemi/CityHotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rovaniemi/CityHotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pekankatu 9
  96200 Rovaniemi FI +358-201122596
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: RVNC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.

Autonvuokraus Rovaniemellä

Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja merkittävä kauppapaikka. Rovaniemen sijainti napapiirillä takaa se, että Rovaniemen kautta matkustat helposti koko pohjoiseen Skandinaaviaan. Hyvä tieverkosto myös kaikkialle Pohjois-Suomeen, mutta samalla pitkät etäisyydet ja harva julkisen liikenteen aikataulu tekee autonvuokrauksesta järkevän juuri Rovaniemellä. Toimipisteemme Rovaniemellä sijaitsevat lentoaseman lisäksi Rovaniemen ydinkeskustassa ja rautatieasemalla, jonne on helppo tulla. Monipuolisesta vuokra-autojen valikoimastamme löydät henkilöautot, edustusautot, pakettiautot sekä minibussit. Vuokra-auton varaat helposti verkkosivuiltamme tai mobiili sovelluksella tai soittamalla meille. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen tai tarvitset vuokra-autoa lyhyelle tai pitkälle ajalle, palvelemme Sinua kaupungin parhaiten


Asiakkaiden arvostelut


Vuokra-autolla Rovaniemeltä

Rovaniemen sijaitsee pohjoisella napapiirillä ja täällä Joulupukki on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä. Rovaniemellä vuodenaikojen vaihtelut tulevat esille aivan erityisellä tavalla, ja näkemistä ja kokemista riittää ympäri vuoden. Rovaniemeltä löytyy Joulupukin pajakylän ja Santa Parkin lisäksi esim. tiedekeskus Arktikum ja kulttuuritalo Korundi. Huskypuistoissa ja porofarmeilla näet ihmisten elämää rinnakkain eläinten kanssa. Eläimiä löytyy myös Ranuan eläinpuistossa, joka sijaitsee n. 80 kilometrin mukavan automatkan päässä. Rovaniemeltä Kemijärvelle on matkaa 87 kilometriä, Kittilään 152 km ja Sodankylään 130 km.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rovaniemi/CityHotel RVNC01 Pekankatu 9 96200 Rovaniemi 66.501565, 25.729611 +358-201122596

Sixt-toimipiste Rovaniemi/CityHotel RVNC01

Pekankatu 9
96200 Rovaniemi
 
Puhelinnro +358-201122596

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet -toimipiste/Näin löydät Sixtin:

Sixt CityHotel toimipiste sijaitsee City hotellissa aivan Rovaniemen kaupungin ydinkeskustassa Maakuntakadun ja Pekankadun kulmassa, vain muutaman kilometrin päässä Napapiiriltä ja Joulupukin pajakylästä. Toimipiste palvelee ennakkovarausten mukaisesti ja henkilökuntamme tulee asiakasta vastaan hotellin vastaanottoon varauksessa mainittuna ajankohtana. Sisäänkäynti City hotelliin on Pekankadun puolelta.


Julkisella kulkuneuvolla:

Sixt City Hotel sijaitsee 1,3 kilometrin päässä Rovaniemen rautatieasemalta. Mikäli saavut rautatieasemalle, suosittelemme ottamaan taksin tai bussi numero 8, joka ajaa Valtakadun kautta Napapiirille. Rovaniemen lentoasemalta pääset toimipisteeseemme kätevästi Airport Express bussilla, joka on odottamassa saapuvia lentoja aseman edessä. Airport Express yhteys tuo matkustajia kaikkiin Rovaniemen keskustan hotelleihin. Mikäli saavut autolla, seuraa Keskustan opasteita tai laita navigaattoriin Pekankatu 9.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin merkityt pysäköintiruudut sijaitsevat rakennuksen takana, jonne ajetaan Pekankadulta. City Hotellin läheisyydessä oleville kaduille voi pysäköidä maksutta iltaisin ja viikonloppuisin. Lähin huoltoasema on Nesteen asema osoitteessa Kansankatu 3.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella. Sixtin henkilökunta tulee asiakasta vastaan hotellin vastaanottoon varauksessa ilmoitettuun noutoaikaan. Muistathan laittaa varaukseen puhelinnumeron, josta tavoitamme sinut vuokrauksen alkaessa.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Palauttaessasi vuokra-auton toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella, pysäköi auto Sixtin merkityille paikoille (katso pysäköintiohjeet kohdasta Reittiohjeet) ja palauta avaimet hotellin vastaanottoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service