Autonvuokraus
Turku City
Piilota
Suomi // Turku // Turku City
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Turku City: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Eerikinkatu 4
  20100 Turku FI +358-201122520
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TKUC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la.10:00 - 14:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Turku City
 • vuokra-auto toimipisteessä Turku City
 • vuokra-auto toimipisteessä Turku City

Autonvuokraus ja Sixt Turku

Autovuokraamo Sixt Turku tarjoaa kaupungin keskustassa kilpailukykyistä autonvuokrausta niin Turussa lomailevalle kuin muuttokuormaa tekevällekin. Täytämme kaikki autonvuokraustarpeesi laajalla autovalikoimallamme, josta löytyy vuokra-autoja kahden hengen kaupunkiautoista tilavien perheautojen ja 4x4-maastoautojen kautta pakettiautoihin. Vuokra-autolla liikkuessasi loma- tai työmatkalla Sinun ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä vaan voit keskittyä pelkästään olennaiseen. Muuttoa tekevälle taas pakettiauto on näppärä apuväline ahtaissa kaupunkiolosuhteissakin.

Sixt Autovuokraamo Turussa

Turku City toimipisteemme sijaitsee Turun sydämessä, korttelin päässä kauppatorilta. Löydät meidän helposti osoitteesta Eerikatu 4, koska toimipisteemme on katutasossa Scandic Julia hotellin alakerrassa. Kaikki keskustan palvelut ovat myös toimipisteemme välittömässä läheisyydessä. Lähin huoltoasema, Teboil löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 6. Sixt Turku City toimipisteestä kurvaat vuokra-autolla nopeasti vaikka Turun saaristoon.

Turku ja nähtävyydet

Turku sijaitsee Itämeren rannalla yhden maailman kauneimman saariston kupeessa. Paras tapa kulkea Turun seudulla onkin vuokra-auto, jolla voit näppärästi tutustua Turun tunnetuimpiin nähtävyyksiin Turun Linnaan, tuomiokirkkoon, käsityöläismuseeon ja nykytaidetta ja historiaa esittelevään Aboa Vetus & Ars Novaan. Elävämpää kultturia Turussa taas tarjoilevat Flowpark, viihdekylpylä Caribia sekä mykistävän viehättävä Ruissalon saari. Tai sitten voit ajella vaikka Saariston Rengastien ympäri ja tutustua maailmankuuluun saaristoomme! Vuokra-autolla siirryt myös helposti pois kaupungin sykkeestä idylliselle maaseudulle ja vaikka viehättävään kesäkaupunkiin Naantaliin. Olipa kyseessä sitten auton vuokraus muutamaksi tunniksi tai viikon perheloma Turussa, toivottaa Sixt Sinut lämpimästi tervetulleeksi toimipisteeseemme Kerttulinkadulla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la.10:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Turku City TKUC01 Eerikinkatu 4 20100 Turku 60.452339, 22.271835 +358-201122520 +358-201122501

Sixt-toimipiste Turku City TKUC01

Eerikinkatu 4
20100 Turku
 
Puhelinnro +358-201122520
Faksi +358-201122501

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Turun keskustan toimipisteemme sijaitsee Eerikinkadulla, korttelin päässä Turun Kauppatorilta. Samasta rakennuksesta löytyy hotelli Scandic Julia ja melkein vastapäätä Sokos Wiklundin tavaratalo. Sisäänkäynti toimipisteeseen sijaitsee Eerikinkadulla, hotelli Scandic Julian sisäänkäynnin yhteydessä. Olemme heti katutasossa, sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Aurajoki ja Turun keskustan palvelut sijaitsevat kaikki lähellä Sixt Turku- toimipistettä.


Julkisella kulkuneuvolla:

Sixt Turku sijaitsee avain kaupungin keskustassa, joten meille on helppo ja nopea tulla monesta eri suunnasta. Päärautatieasemalta matkaa on vain 1.8km ja voit ottaa esimerkiksi bussi no. 32 tai 220 Eerikinkadulle. Linja-autoasemalta kävelet nopeasti Brahenkatua, koska matkaa on vain 750m. Satamasta keskustaan pääsee helposti linja 1 bussilla, joka tuo sinut toimipisteeseemme noin vartissa.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin pysäköintipaikat sijaitsevat samassa rakennuksessa Q-park Julia pysäköintihallissa. Käynti pysäköintihalliin on Brahenkadun puolelta. Voit pysäköidä vuokra-auton hallissa mihin tahansa ruutuun. Sinun ei tarvitse maksaa pysäköintiä. Toimita sisäänajon aikana saamasi pysäköintilippu meille avainten palautuksen yhteydessä. Huomaathan, että meillä ei ole pysäköintimahdollisuutta asiakkaiden omille autoille.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton Sixt Turku- toimipisteeseen myös sen aukioloaikojen ulkopuolella. Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella vahvistetaan toimipisteestä aina erikseen. Saat vahvistuksesta sähköpostin. Sinua ollaan tällöin vastassa toimipisteessä varauksessa mainittuun aikaan. Tulethan siis mahdollisimman lähellä tätä aikaa noutamaan autoa ja ilmoita meille mahdollisista muutoksista noutoajassa etukäteen.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Palauttaessa pysäköi auto samassa rakennuksessa olevaan Q-Park Julia pysäköintihalliin. Käynti halliin on Brahenkadun puolelta. Voit pysäköidä auton mihin tahansa vapaaseen, ei-merkittyyn ruutuun. Täytä sitten autoa noutaessasi saama palautuskuori ja laita auton avaimet ja pysäköintilippu kuoreen. Tarkista, että autoon ei jää henkilökohtaisia tavaroitasi. Palauta kuori hotelli Scandic Julian vastaanottoon. Pysäköintihallista on suoraan käynti hotelliin tai voit käyttää sisäänkäyntiä Eerikinkadun puolella.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä