Autonvuokraus
Basel Lentoasema
Piilota
Sveitsi // Basel // Basel Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Basel Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Euroairport
  4030 Basel CH +41-848884444
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BSL
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la.07:30 - 22:00
su.08:30 - 23:00
Juhlapyhä08:30 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Baselin lentoasemalla tekee lomastasi helpomman tarjoamalla laajan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä vuokraat niin edulliset kaupunkiautot kuin luksusta tarjoavat autotkin. Valitse vain henkilöautojen, sedaneiden, katumaastureiden, nelivetojen, urheiluautojen ja luksusautojen joukosta. Autovuokraan voit ottaa myös erilaisia lisäpalveluita, joita ovat esimerkiksi GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit, ylimääräinen kuljettaja ja täysvakuutus. Alle 25-vuotiaat kuljettajat saavat valita autonsa kätevien kaupunkiautojen valikoimasta. Sixt tekee lomastasi rennomman. Kun koneesi laskeutuu Baselin lentoasemalle, BSL, joka tunnetaan myös nimellä EuroAirport Mulhouse Freiburg, olemme toimipisteellämme palvelemassa sinua. Varaa autosi siis ennakkoon netistä tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Baselin lentoasemalta käy kätevästi netissä

EuroAirport Mulhouse Freiburgin lentoasema sijaitsee Saint Louisin alueella, noin muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Tällä kansainvälisellä lentoasemalla vierailee noin seitsemän miljoonaa turistia vuosittain. Lentoasema palvelee kolmen eri valtion matkustajia. Se onkin jaettu Sveitsin, Saksan ja Ranskan puoliin. Autonvuokrauksen toimipisteemme löydät saapuvien aulasta. Et voi olla huomaamatta oranssia logoamme, josta saat vuokra-autosi nopeasti ja pääset jatkamaan matkaasi. Voit palauttaa auton mihin vuorokauden aikaan tahansa. Onhan vuokraamomme auki seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuorokauden.

Koe kolme eri maata vuokra-autolla

Autonvuokraus Baselin lentoasemalta on kannattavaa, sillä kaupungista voi helposti tehdä päiväretkiä muihinkin maihin. Voit lähteä tutkimaan niin Saksaa kuin Ranskaakin. Esimerkiksi Ranskaan on vain noin 15 minuutin ajomatka ja Saksaankin pääsee puolessa tunnissa. Suosituimpia vierailukohteita Baselissa ovat vanhakaupunki ja erilaiset museot, kuten antiikkimuseo, Museum der Kulturen ja Fernet Branca Musée d'Art Contemporain, jossa on nähtävillä eri puolilta maailmaa tulevaa taidetta. Perheen pienimpiä kiinnostaa taatusti eläintarha. Se sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, joten helpoin keino päästä sinne on vuokra-auto. Ota siis vuokra-auto Baselin lentoasemalta ja tee lomastasi unohtumaton. Jos sinulla ilmenee kysyttävää mistä tahansa vuokraukseen liittyvästä asiasta, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la.07:30 - 22:00
su.08:30 - 23:00
Juhlapyhä08:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Basel Lentoasema BSL Euroairport 4030 Basel 47.598520, 7.534540 +41-848884444

Sixt-toimipiste Basel Lentoasema BSL

Euroairport
4030 Basel
 
Puhelinnro +41-848884444

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service