Autonvuokraus
Geneve
Piilota
Sveitsi // Geneve
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Geneve

Jos haluat vapautta liikkumiseen matkallasi Genevessä, autovuokraamo Sixtin laajasta autovalikoimasta löydät varmasti mieluisan menopelin! Lyhyen city breikin tai työmatkan aikana voit vihdoin kokeilla, millaista on taittaa kaikki siirtymät autonvuokraus Geneven hulppealla avo- tai urheiluautolla. Perhematkalle täydellinen valinta on puolestaan iso farmari tai tila-auto, joka sisältää riittävästi tilaa sekä auton sisällä viihtymiseen että tavaroiden kuljettamiseen tavaratilassa. Haasteellisimpiin luontokohteisiin tähtäävän kannattaa vakavasti harkita autovuokraamo Geneven nelivetomaasturin vuokrausta.

 
 • Geneve (Genf) Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Desk Arrival Hall, C.P.781
  1215 Genève

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä07:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Geneve Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Pl. de Cornavin 3-7
  1201 Geneve

  ma. - pe.07:30 - 19:00
  la.07:30 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Geneve (Genf) Vernier

  Sixt Autonvuokraus
  Route de Vernier 138
  1214 Vernier

  ma. - pe.08:00 - 18:30
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Pakettiautot

 • Geneve Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Rue de Monthoux 2
  1201 Geneve

  ma. - pe.07:30 - 19:00
  la.07:30 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt autovuokraamon palvelut Genevessä

Olipa vuokra-autosi sitten näpsäkkä pikku sedan tai isompienkin tavaroiden kuljetuksiin sopiva pakettiauto, haluat mahdollisimman uuden auton moderneilla mukavuuksilla. Autovuokraamo Geneven vuokra-autot ovat keskimäärin 3 kuukautta vanhoja, joten useissa ajoneuvoissa on vakiona tarkkaan säädeltävä ilmastointi ja monenlaista ajomukavuutta lisäävää automatiikkaa. Navigaattorin avulla löydät helposti perille mihin tahansa kohteeseen, vaikka ajaisit välillä hiukan harhaan. Moni GPS-laite osaa myös neuvoa vaihtoehtoisen reitin kohteeseesi. Jos auton hintaan kuuluu vapaat kilometrit, sinun ei tarvitse tarkkailla edes matkamittarin lukemaa vaan voit viilettää vapaasti ilman lisäkuluja pitkistä ajomatkoista.

Geneven idyllisistä kaupaunkimaisemista ja vuoristokyliin vuokra-autolla

Geneve on suuri pieni kaupunki Genevejärven rannalla, vuoristojen ympäröimässä laaksossa, Sveitsissä. Se on tunnettu sekä hyvästä sijainnistaan että useiden kansainvälisten konferenssien pitopaikkana. Alueen vaihtelevan ja mielenkiintoisen ympäristön vuoksi ei vuokra-auto Genevessä ole vain mukava vaan myös kaikkein järkevin valinta kulkuneuvoksi. Eikä haittaa, vaikka panostaisit vuokra-auton laatuun, sillä vuoristomaisemissa ajelu vaatii paljon ajoneuvolta jatkuvan kaasuttelun ja jarruttelun vuoksi. Autonvuokraus Geneven manuaalivaihteisella vuokra-autolla voit hyödyntää moottorijarrutusta ja antaa vuokra-auton välillä lasketella rauhallisesti, ja edullisesti, vuoristotietä pitkin alas. Automaattivaihteisen vuokra-auton etuihin kuuluvat puolestaan helpot mäkilähdöt ja mutkattoman mukava liikkuminen Geneven keskustan ruuhkissa. Pienen auton saat kätevästi parkkiin keskustaan, jossa on kiva käydä kävelyllä vanhassa kaupungissa. Quartier des Bainsin -alueen tunnelma on rento ja valloittava. Se suorastaan kutsuu luokseen laajalla kahvila- ja ravintolatarjonnallaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service