Autonvuokraus
Budapest Pyhän Tapanin kirkko
Piilota
Unkari // Budapest // Budapest Pyhän Tapanin kirkko
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Budapest Pyhän Tapanin kirkko: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Szent István tér 1
  1051 Budapest HU +36-1-4514227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Budapest Pyhän Tapanin kirkon toimipisteestä

Sixt Autovuokraamo Budapest Pyhän Tapanin kirkko on osa kansainvälistä perheyritystä, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli sadan vuoden ajan. Toimipisteemme sijaitsee Lipótvárosin kaupunginosassa. Löydät meidät helpoiten ottamalla metron ja nousemalla pois Bajcsy-Zsilinszky utcán metroasemalla. Katutasolle noustuasi suuntaa kulkusi kohti Pyhän Tapanin kirkon torneja, ja olet kohta perillä. Sixt perustettiin Saksassa vuonna 1912 ja toimipisteitämme on jo 105 maassa. Autokalustomme kuuluu Euroopan kärkikolmikkoon, ja valittavanasi Sixt Autovuokraamo Budapest Pyhän Tapanin kirkolla on henkilöautoja, farmareita, maastureita ja pakettiautoja. Matkasi taittuu mukavammin, olitpa liikkeellä sitten työasioissa, perheen parissa, ystävien kesken tai vaikka muuttopuuhissa, kun valitset autonvuokrauksen Budapest Pyhän Tapanin kirkon toimipisteestä. Varaa vuokra-auto etukäteen verkkosivuillamme tai soita meille, niin ystävällinen ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Emme valitettavasti voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, mutta täytämme toiveesi haluamastasi autokategoriasta mielellämme. Vuokra-auto Budapest Pyhan Tapanin kirkolla on oivallinen valinta aloittaessasi tutkimusretkeä Budapestissä.

Koe Budapestin molemmat puolet Buda ja Pest Sixtin vuokra-autolla

Sixt on tunnettu ennen kaikkea monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastaan vuokra-autoja - autokalustomme uusimmat autot ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja -, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Sixtin asiakkaana autovuokraamossamme Budapest Pyhän Tapanin kirkolla valittavanasi on valikoima taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita, luksusluokan urheilu- ja avoautoja, luotettavia maastureita sekä moneen tilanteeseen sopivia pakettiautoja. Lisäpalveluillamme varmistat sen, että löydät oikean osoitteen ajoissa työmatkallasi GPS-navigaattoria hyödyntäen, lapset matkustavat mukavasti lasten turvaistuimessa, ja saat kaiken irti vuokra-autostasi hyödyntäessäsi rajattoman kilometrimäärän. Lisää halutessasi vuokrapakettiisi useita kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien. Valitse Sixtin vuokra-auto, kun haluat enemmän vapautta matkallasi Unkarissa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Budapest Pyhän Tapanin kirkko BUDC04 Szent István tér 1 1051 Budapest 47.500766, 19.054019 +36-1-4514227

Sixt-toimipiste Budapest Pyhän Tapanin kirkko BUDC04

Szent István tér 1
1051 Budapest
 
Puhelinnro +36-1-4514227

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Váci út 141
1138 Budapest
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service